icon

Čo je namiesto lieku Septilen pre tehotné?

6. dec 2020

co je namiesto neho pre tehotne?
v lekarni nevedela, ze asi aj nic, to ozaj???

e3v3a3
6. dec 2020

Asi áno, takú istú odpoveď som dostala aj ja

zoruska
6. dec 2020

hydro pastilky od Generica - mne ich odporučila v lekárni a môžu sa aj v tehotenstve

lucia147852
6. dec 2020

Práveže mne srptilen dali v lekárni ako vhodný pre tehotné aj na gynde mi ho odporučila 🤷🏽‍♀️

majah212
6. dec 2020

@lucia147852 septilen sa už nevyrába (bol vhodný pre tehotné)

autor
6. dec 2020

@lucia147852 no len ze sa uz nevyraba, v lekarni ho uz nemali

hradnapani
6. dec 2020

ked nic ine nenajdes, tak potom aspon vyskusat klasiku - kloktat slanou vodou

ayanamirei
6. dec 2020

nic neni, ale mozes obycajne tantum verde pastilky aj kloktadlo 😉

cezpat
6. dec 2020

Mne v tehotenstve odporučili islamint na hrdlo.

ildiko36
6. dec 2020

Keď vas boli hrdlo veľmi pomaha manuka med, len je to dosť drahé ale možu aj tehotne.Minule som tiež mala zápal prínosvých dutín a už mi to zišlo na hrdlo🤕.pila som len zázvorový čaj s citrónom a s medom a potom som sa spítala gynekologicku tu v nemecku ci môžem manuka med ,povedala že ano. Kúpila som tento cukrik.veríte či nie za 1den ma prešlo bolest hrdla.ale brala som to asi tyzden .Ja som to kupovala v drogerii v Rossmane ale na slovensku som našala túto stránku kde sa dá objednať.

merien259
6. dec 2020

Ahoj ja som pouzivala na bolest hrdla v tehu septofort aj teraz pocas dojčenia, v lekarni mi povedali ze je to namiesto septilenu

lavender21
6. dec 2020

Žiaľ, tehotná by naozaj nič s účinnou látkou užívať nemala, nakoľko k väčšine liekov nie sú štúdie a teda vždy je tam nejaký risk. Bezpečne môžeš užívať napríklad Stopkašel pastilky, sú bylinné a vhodné pre tehotné ako na kašeľ, tak na bolesť hrdla.