Čo je namiesto lieku Septilen pre tehotné?
co je namiesto neho pre tehotne?
v lekarni nevedela, ze asi aj nic, to ozaj???
hydro pastilky od Generica - mne ich odporučila v lekárni a môžu sa aj v tehotenstve
Práveže mne srptilen dali v lekárni ako vhodný pre tehotné aj na gynde mi ho odporučila 🤷🏽♀️
@lucia147852 septilen sa už nevyrába (bol vhodný pre tehotné)
@lucia147852 no len ze sa uz nevyraba, v lekarni ho uz nemali
ked nic ine nenajdes, tak potom aspon vyskusat klasiku - kloktat slanou vodou
nic neni, ale mozes obycajne tantum verde pastilky aj kloktadlo 😉
Mne v tehotenstve odporučili islamint na hrdlo.
Keď vas boli hrdlo veľmi pomaha manuka med, len je to dosť drahé ale možu aj tehotne.Minule som tiež mala zápal prínosvých dutín a už mi to zišlo na hrdlo🤕.pila som len zázvorový čaj s citrónom a s medom a potom som sa spítala gynekologicku tu v nemecku ci môžem manuka med ,povedala že ano. Kúpila som tento cukrik.veríte či nie za 1den ma prešlo bolest hrdla.ale brala som to asi tyzden .Ja som to kupovala v drogerii v Rossmane ale na slovensku som našala túto stránku kde sa dá objednať.
Ahoj ja som pouzivala na bolest hrdla v tehu septofort aj teraz pocas dojčenia, v lekarni mi povedali ze je to namiesto septilenu
Žiaľ, tehotná by naozaj nič s účinnou látkou užívať nemala, nakoľko k väčšine liekov nie sú štúdie a teda vždy je tam nejaký risk. Bezpečne môžeš užívať napríklad Stopkašel pastilky, sú bylinné a vhodné pre tehotné ako na kašeľ, tak na bolesť hrdla.

Asi áno, takú istú odpoveď som dostala aj ja