Čo na nachladnutie v tehu?
ahojte, som 29tt a uz tretí deň som chorá, vkuse soplím, vykašliavam. Teplotu som mala včera večer aj predvčerom večer, zabral mi na noc paralen, vypotila som sa, ráno teplá sprcha a vykašľala som hlieny. Čajíkujem, vkuse jem ovocie, teraz ochorel aj partner, aj on teplotuje...moja doktorka samozrejme dovolenka🙈 dávam si stopkasel alebo kalciový sirup...môžem si urobiť cibuľový čaj? Alebo čo by mi tak pomohlo? Ani neviem, kde sme tak ochoreli, keďže ja som na PN a muž robí homeoffice, celý týždeň sme boli len doma...poraďte mi prosim
@sundew Mozem vediet ako?
Nakrajat cibulu na drobno a pridat lyzicku medu a nechat na teplom mieste aby to pustilo stavu a tu pit
paralen, teplu sprchu vecer idealne pred spankom, spat na zvysenom mieste ale dobre vetranom, kludne aj teplejsie oblecenie ak znesies, stopkasel a kalc, sirup su super ale kludne pridaj lipovy caj s medom, kloktat slanou vodou, tak isto sprej do nosa z morskej vody. Ano cibulovy caj mozes, aj sirup. Vela toho do seba nedas, s tym ovocim opatrne (nie vela pomarancov a kysleho ovocia aby si si neprekyselila zaludok). Dr, ti vela nepomoze ak je to len nachladnutie a nemas vysoke teploty. Pockaj takto 3-4 dni, hlavne vela oddychuj a ked sa da a vonku je pekne, vystav sa na slniecko.
@zuzikak ďakujem krásne 😊 toto je vymodlené bábätko, tak ja mám strach fakt z každých liekov... A ja nezvyknem byt chorá a nejak sa to na nas oboch nalepilo🙄
neboj sa budes v poriadku. Mnoho buducich mamiciek prezije aj crevne virozy, mnohe proste musia antibiotika brat. Ty si zatial len prechladnuta a paralen ti neublizi - ani babatku. Len pokoj, co som pisala a telo si s nadchou poradi. Ak mas doma, skus zvysit vit. C, D a zinok
@zuzikak Dakujem ti 🙂
toto je bezne obdobie kadejakych soplov a raz za cas clovek proste ochorie. Netrap sa 😉 a oddychuj. Kym ti to nesedi na prieduskach ze nemozes dychat ale kludne vykasliavas a hlieny idu z teba aj smrkanim tak to mas ten lepsi pripad.

Ja som si robila cibuľový sirup