Čo na prírodnej báze pomáha na streptokoka v tehotenstve?
Ahojte. z dnesnej poradne viem, ze mam streptokoka zo steru , ktory mi brali pred . Lekarka povedala, aby som sa nebala, ze ho mam lebo planujem rodit cisarskym rezom, a vraj streptokok sa prenasa na dieta len ak zena rodi klasicky a vtedy cez porodne cesty moze babo dostat tiez streptokoka. Vtedy vraj zene rodicke podavaju injekciu s antibiotikami. Sestricka lekarky mi povedala, ze az budem v 34. tyzdni zas mi vezmu ster a zistia, ci streptokok zmizol. z tela prec, vraj moze pitnym rezimom odist z tela.
Aku mat eskusenost vy s tymto?Vdaka.
Na streptokoka pomáha tinktúra z kapucínky.
Toto sa nijako nerieši. Pokial ti streptokok nesposobuje ziadn eproblémy - len sa nachadza vo vaginalnej mikroflore tak nemáš čo riešiť. Nechapem čo riešiš ked ide rodiť cisarakom. Pri vaginalnom porode daju do žily ATB a tym to hasne - len ako zicher pre dieťa. Mne to tak dali 2x a porodila som za hodinu. Pri treťom porode mi ho už ster neukazal a tak mi nemuseli nič davať. Nemyslím si ze ,,pitným režimom,, sa ti z tela vyplaví...ale internet ,znese všetko,,. Bylinky a ,,vyhannanie parazitov,, by som nechala na čas po skončení dojčenia.

Streptokoka som nemala, ale malo ho dost kamosiek. Nie je to ziadna tragedia ani nic nezvycajne. Vraj je to normalna bakteria, ktora zije v crevach ci kde a v tehotenstve sa obcas zatula tam, kam nema. Injekcia vsetko vyriesi, zakladom je teda prist do porodnice vcas. Svagrina ale porodila do 2h od prijmu a aj tak vsetko ok....co viem, tak ziadna tehotna to dopredu nijako neriesila.