icon

Čo používate na hemeroidy: masť alebo krém?

4. mar 2024

Prosím Vás čo používate na hemeroidy? Aku masť alebo krém ?

ladygina
4. mar 2024

mne pomohol na hemoroidy iba Devenal, ziadne masticky ani kremy, vyskusala som asi vsetko, co sa z lekarne dalo. 🙈

ellca123
4. mar 2024

detralex tablety

ladygina
4. mar 2024

@ellca123 aj to som brala, ale akosi nula bodov u mna. 😢 ziadna zmena sa neudiala.

autor
4. mar 2024

@ellca123 brala som nepomohlo vôbec, rozmýšľam nad olejčekom fine 6

autor
4. mar 2024

@ladygina ďakujem🙂)

ladygina
4. mar 2024

nemas za co 🙂 vyskusaj, hlavne, nech sa ti ulavi. viem, co to je mat s tymto problemy, je to kazdodenny boj. a tym teda nemyslim len na wc. 🙈

bela30
4. mar 2024

Preparation H capiky. Idealne vecer pred spanim

wishes
4. mar 2024

dnes som bola v lekarni kvoli rovnakemu problemu a toto mi dali….. dufam, ze zaberie 😀

bubkalienka
4. mar 2024

Mňa pomohol procto glyvenol... môže sa od 4 mesiaca.. krém som si kúpila a hneď po prvom dni bolo lepšie. Verím ze po pôrode sa ro dá dokopy 🙏

lucia__27
4. mar 2024

Ahojte tiež s tým mám problém, mám doma aj hemostopgel aj procto glyvenol, len boli otvorené asi cca rok dva dozadu dátum spotreby je do 2024 september. Myslíte že to môžem použiť? 🙂 píšu síce že do 6 mesiacov od prvého otvorenia spotrebovat.

wishes
4. mar 2024

@lucia__27 urcite by som to nepouzivala, ak si nechces sposobit este vacsie problemy…. 😉

ellca123
4. mar 2024

operacia vyriesi problem
robia to klasicky chirurgicky

freepalestine
4. mar 2024

Kup si capiky cicatridina. Maly zazrak

lucia__27
4. mar 2024

@wishes ďakujem áno radšej nebudem riskovať🙂

vlastakubi3
5. mar 2024

Ja mám vždy faktu masť, skúšala som aj procto glyvenol ale moc nepomoho. Ale mňa trápia hemoroidy stále takže myslím že najlepšie je chirurgycké odstránenie,len sa k tomu nejdem dokopať.

terezakolarikova
5. mar 2024

Ahoj, ja som asi skúsila všetky masti čo existujú nakoniec som si z internetovej lekárne Benu objednala LIVSANE 30g na hemoroidy bežné v lekárňach to nenájdeš k tomu každé ráno 2 tb. DETRALEX a myslím že to pomáha.

kristina74
5. mar 2024

Pouzivam tento olej aj preventivne, mne pomohol viac ako ostatne maste

zyzu
5. mar 2024

Aj mne zabral najviac práve tento olej fine6.

lucia__27
Autor odpoveď zmazal
margotka17
6. mar 2024

SUDOCREM z lekárne voľný predaj.

jana713
6. mar 2024

Aviril baby krém, bidetová sprcha.