Čo robiť pri meškajúcej menštruácii a horúčke?
Ahojte mám taký problém,mám zvýšenú horúčku zatiaľ 37,5 ,umyla som si tvár len studenou vodou.Ale som tehotná teda 7 deň mi mešká menštruácia a test mi ukázal že je pozitívny, ku Pani gynekologičke som objednaná až 16.9.a tu je ten problém,že neviem ako teraz postupovať ďalej aký liek si môžem dat alebo čo robiť v tejto situácii.Boli ma aj Hlava teda cele telo a trošku mám zapchaty nos ale len trošku.
Ak by ste mi niektorá vedela prosím poradiť
Paralen kľudne môžeš a v lekárni ti vždy poradia, čo môžeš a co nie v danom trimestri.
sprav si test či nemáš coronu... to len vyležať.
Skús obklad na čelo ak nepomôže tak Paralen mozes
@deti95060810 a môže byť corona vírus nebezpečný pre plod? Ja som tak v strese teraz😩
@patrissaa maternica sa ti aktualne urcite neroztahuje 🤷♀️ na to je este dost skoro
mozes si dat paralen, morsku vodu do nosa a vela caju, citrony a taka klasika, covid moze byt nebezpecny ale to aj ine ochorenia pri ktorych su vysoke horucky, vysoku horucku nemas, tak supni paralen a vypotit sa
miernu bolest a tlaky a jemne krce v case ocakavanej menstruacie pocituje takmer kazda zena, castokrat si prave preto mysli, ze uz uz pride menstruacia a nic z toho, na roztahovanie maternice je ale naozaj este skoro
drzim paste nech si cim skor fit 🤞🏻❤️
@patrissaa
Ahoj, napíšem ti na ukludnenie. Prvé 3 mesiace som mala hrozny desivý kašeľ, kde tu pár dní klud a znova. Jedine co mi zaberalo bol med - aten som koli tehu cukrovke nemohla. Už som bola zúfalá a myslela, ze to male snáď vykašlem. Brucho aj priedušky ma boleli, mala som kŕče so sval8vice od kašlú. Atb mi dat nechceli. Maly je zdravy, nič mu nie je. Tak sa neboj, rýchlo sa vylieč a pekne tehotenstvo ti prajem 🙂
@patrissaa Na 37.5 si nedavaj nic, to nie je nebezpecna teplota. Ja som mala zvysenu do 37.5 vacsinu prveho trimestra, od asi konca 6tt, obcas to bolo aj viac. Bol to u mna podla vsetkeho jeden z priznakov, babatku nic nebolo.
@marianarem Áno lenže ma to na dnes obmedzilo
aj v práci,takže idem k lekárovi nech sa vyjadrí aj on,ale ďakujem pekne za Vašu skúsenosť 🙂

Paralen