icon

Čo znamená tmavohnedý výtok v 13 týždni?

koladzero
28. feb 2012

ahoj som chora asi 3 dni a dnes zacinam brat antb. brali mi CRP a po nedelnajsej celodennej teplote 39,5 C som mala rano tmavo hnedy vytok,gyn mi robil ultrazvuk ze nic tam nevydi a nevie si ho vysvetlit mate baby niekto skusenosti?

tea333
28. feb 2012

hnedy vytok znamena krv..to je vacsinou signal, ze nieco nie je v poriadku.Ak ta doktor dobre prezrel a babatko je v poriadku, a ak vytok nebude pokracovat, snad je vsetko ok. Ak budes mat dalej vytok, urcite znovu skoc za dr, netreba to podcenit, krvacanie byva aj skorym priznakom potratov, tak radsej kontrolovat.

traktor
28. feb 2012

nemala si mat v tom case menstruaciu?aj vtedy sa môze objavit hnedy vytok, krvacanie..kazdopadne kazdy takyto *iny* vytok by mal skontrolovat lekar, ci je to ok, ci nehrozi potrat, ci len nepraskla cievka alebo nieco ine a nasadit liecbu na udrzanie tehu..ak tvoj lekar nevie co s tym a ty aj napriek tomu dalej spinis, skocila by som do nemocnice, nech ta pozru tam..a ty vela oddychuj, nedvihaj tazke veci, setri sa..drzim palce

lubina
28. feb 2012

Ako pisu baby, skus aj ineho lekara. U mna to nedopadlo dobre a zacalo to prave hnedy vytokom, zial........tak rychlo aj k inemu Dr. Drzim palce, aby vsetko dobre dopadlo

vinifred
28. feb 2012

..ja som toto mala a doktor povedal,že sa mi uvolnil krvavý hematóm,čo som mala v maternici,.odkiaľ sa tam vzal nevedel,ale odvtedy bol pokoj..

aamanda
28. feb 2012

pokial to dr videl apovedal, ze je to ok a vytok je tmavohnedy, bude to v poriadku. ak vytok zosilnie alebo zcervenie, tak zase k dr...