Čo znamená tmavohnedý výtok v 13 týždni?
ahoj som chora asi 3 dni a dnes zacinam brat antb. brali mi CRP a po nedelnajsej celodennej teplote 39,5 C som mala rano tmavo hnedy vytok,gyn mi robil ultrazvuk ze nic tam nevydi a nevie si ho vysvetlit mate baby niekto skusenosti?
nemala si mat v tom case menstruaciu?aj vtedy sa môze objavit hnedy vytok, krvacanie..kazdopadne kazdy takyto *iny* vytok by mal skontrolovat lekar, ci je to ok, ci nehrozi potrat, ci len nepraskla cievka alebo nieco ine a nasadit liecbu na udrzanie tehu..ak tvoj lekar nevie co s tym a ty aj napriek tomu dalej spinis, skocila by som do nemocnice, nech ta pozru tam..a ty vela oddychuj, nedvihaj tazke veci, setri sa..drzim palce
Ako pisu baby, skus aj ineho lekara. U mna to nedopadlo dobre a zacalo to prave hnedy vytokom, zial........tak rychlo aj k inemu Dr. Drzim palce, aby vsetko dobre dopadlo
..ja som toto mala a doktor povedal,že sa mi uvolnil krvavý hematóm,čo som mala v maternici,.odkiaľ sa tam vzal nevedel,ale odvtedy bol pokoj..
pokial to dr videl apovedal, ze je to ok a vytok je tmavohnedy, bude to v poriadku. ak vytok zosilnie alebo zcervenie, tak zase k dr...

hnedy vytok znamena krv..to je vacsinou signal, ze nieco nie je v poriadku.Ak ta doktor dobre prezrel a babatko je v poriadku, a ak vytok nebude pokracovat, snad je vsetko ok. Ak budes mat dalej vytok, urcite znovu skoc za dr, netreba to podcenit, krvacanie byva aj skorym priznakom potratov, tak radsej kontrolovat.