icon

Čo znamená vodnatý výtok v 30. týždni?

fronculka
20. dec 2013

ahojte, mam vodnaty vytok iba niekedy a som v 30t. tehotenstva, nieco som citala o odtekani plodovej vody ale asi je nato este priskoro, mate s tym niekto skusenosti? poradte prosim co s tym..... ☹ dakujem

vodnicka
20. dec 2013

Ahoj ja som mala tiez termin 3.3 ale 2011 a porodila som v 36 tt necakane doma a tym chcem povedat ,ze ja som mala cele tehu vytok a bolo vsetko ok aj vytery aj kultivacia a v 31 tt mi dala lekarka tablety do posvy macmiror 500.Pytaj sa na podrob.vytery lebo tiez ti moze odtekat plod.voda a o tom ani nemusis vediet ,tak drzim palce

zukana
20. dec 2013

zašla by som za Dr. Niekedy sa stáva, že voda odteká po kvapkách a to skôr ako nastane samotný pôrod. Kamoške tiež takto odtekala, musela si potom skôr zalahnúť do nemocnice, lebo už mala málo plodovej vody a tam ju denne monitorovali. Istota je guľomet, radšej sa choď opýtať Dr.

chokma
20. dec 2013

Chod na gynekologicku pohotovost, ak ti uz dr. neordinuje. Spravia ti test Temesvaryho roztokom - pokvapkaju nim vlozku, pripadne ti daju tampon a pod toho, ako sa sfarbi, tak sa zisti, ci ide len o vytok alebo plodovu vodu. Radsej ist nadarmo ako neskoro... a budes spokojna cez sviatky.