icon

Covid-19 v prvom trimestri

maca1188
30. sep 2021

Ahojte. Mali ste niektora? Mali ste nejake problemy? Nasledky? Som v 10tom tyzdni a bojime sa. Ked som sa pytala doktorov, ze s tym nemaju vela skusenosti..

ikonica
30. sep 2021

No prvy trimester je nevyspytatelny... Tam moze uskodit aj chripka ci iny virus.. neostava nic ine len to nejako prejst a dufat, ze sa to neodrazi na babatku... Skore uzdravenie bez nasledkov zelam...

almia
30. sep 2021

A si pozitivna? aky mas priebeh? podla toho uvidis .. ver ze bude dobre a bude neboj

vsetkounas
30. sep 2021

@maca1188 záleží aký máš priebeh ale v 10 TT je už babetko uhniezdene takze ak neskončis na kyslíku v pohode to zvládneš .Môžeš kľudne Paralen od teploty keby bolo najhoršie .

maca1188
autor
30. sep 2021

@almia ano pozitivna, vcera som mala pcr robene, aj manzel je...zatial to neni nic tragicke, mierne zvysena teplota, kasel obcasny, no na gynde ma samozrejme vidiet teraz nechcu...musime cakat, a cloveka vselico napada ☹

vsetkounas
30. sep 2021

@maca1188 tak to môžeš mať ľahký priebeh netreba myslieť na zle veci kľudne pi čajík odychuj a nestresuj hlavne to malé a aj keby si išla na gyndu spraví ty sono povie že malé je ok vrátiš sa iba domov a zas budeš čakať užívaj tehulkovanie aj cez covid keď bude zle kľudne Paralen a lezkat čaje môžeš striedať ovocné s citrónom ako klasická chrípka ani nebudeš vedieť že si neaky covid mala a budeš mať protilátky aj ty aj malé .

mon1806
30. sep 2021

A si očkovaná?

maca1188
autor
30. sep 2021

@mon1806 niesom

maca1188
autor
30. sep 2021

@vsetkounas dakujem za povzbudenie, si zlata, ❤snad bude vsetko dobre, a zvladneme to nejak

mon1806
30. sep 2021

Ja som mala kolegyňu ktorá dostala na začiatku tehu ale neviem v ktorom týždni a prekonala a už na zdravé dievčatko veľa síl 💕

maca1188
autor
30. sep 2021

@mon1806 dakujem 🙏

hivanik
30. sep 2021

Aj tu na MK je par mamičke ktoré prekonali... napíš skôr na plochu...myslím,že aj rebekamarkusko ( neviem ci si dobre pamätám nick)

guliver19
30. sep 2021

@maca1188 mala si byt ockovana

karolka_2028
30. sep 2021

@maca1188 ahoj, ja som mala covid na prelome marec apríl, bola som asi v 15tom týždni, neočkovaná. Priebeh som mala ľahší ako manžel, prvé dva dni ťažšie, potom už iba ako nádcha. Následky žiadne, zvyšok tehotenstva bez problémov, malá sa narodila na začiatku septembra, je úplne v poriadku. Ale samozrejme opatrnosť je tu na mieste, každý znáša choroby ináč.

maca1188
autor
30. sep 2021

@guliver19 prepac, ale nepytala som sa na ockovanie

1ivanka1
1. okt 2021

@guliver19 a preco by mala byt??🙈🙈🙈

guliver19
2. okt 2021

@1ivanka1 Aby sa jej nestalo, teraz to co sa stalo. Naco sa pytas hlupo, ved to je evidentne. Toto vyzaduje otazku teraz😄? A este blbe smile-y😄

domcatko1811
2. okt 2021

@guliver19 ??? Veď aj ako očkovaná môže byť pozitívna a tiež môže mať príznaky a tiež môže mať ľahší priebeh alebo aj ťažší. Očkovanie podľa mňa v tomto nezohra veľkú rolu, či sa nakazíš alebo nie... Aspoň čo vidím z môjho okolia.

1ivanka1
2. okt 2021

@guliver19 ty kokos dalsia naivka…akoze ockovani nemozu dostat koronu podla teba ano?sa zobud!

mon1806
2. okt 2021

@maca1188 ako vám je???

maca1188
autor
2. okt 2021

@mon1806 mne je dobre, dakujem za opytanie 🙂 uz od vcera bez teploty, len kasel obcas trapi, a stale taka unavena ale manzel horuckuje, tak z toho som na nervy...a este z toho ze netusim kedy sa dostanem na gyndu na prehliadku, snad to po tych 10tich dnoch uz bude dobre a zoberu ma tam...

mon1806
3. okt 2021

@maca1188 určite bude dobre potom dajte vedieť držím prsteky

kaciato
4. okt 2021

@guliver19 očkovanie ju od covidu neochráni.....mám okolo seba x ockovanych čo covid dostali a aj takých čo mali ťažký priebeh pýtala sa či má niekto skúsenosti s prekonaním covidu v tehu nie na očkovanie takže výroky typu "mala si byť ockovana".....sú úplne mimo otázky a témy....a pri terajších vedomostiach ohľadom očkovania so všetkými uctou aj ..hlúpe

halci
4. okt 2021

@maca1188 Ak ta to upokoji, ja som mala v 9tom tt chripku, vysoke teploty a brala som lieky proti horucke. Dieta sa narodilo zdrave. Viem ze chripka sice nie je covid ale je to virus.

veroonr
4. okt 2021

@maca1188 kamoska mala covid ked bola 5tt, nastadtie mierny priebeh a teraz uz ma zdraveho krasneho chlapceka

kayyaa
4. okt 2021

@maca1188 ja som mala covid v 9-10tt, nastastie priebeh takmer bez priznakov, len ma mierne skriabalo v hrdle, rezali oci, mierna nadcha...ziadna teplota, ani kasel...dnes ma babatko 3mesiace a je uplne zdrave😊 a teda v tom case som ockovana nebola😊 drzim palce, nech to mas bez problemov za sebou🍀😊

mon1806
10. okt 2021

@maca1188 ahoj ako sa máte? Bábätko je ôk?

kikus1452
31. jan 2022

Ja som momentálne v 8tt a Covid pozitívna 😏. Obvodnej lekárke som to dnes nahlásila, mám to nahlásiť aj gynekológovi? V stredu mi končí karantény, ak nebudem mat príznaky a v piatok mam u gynekológa kontrolu.