icon

Covid v 31. týždni

florina9
7. okt 2025

Ahojte, mal niekto z vás covid v treťom trimestri? Ma to vplyv na dieťa? Ake mate skúsenosti?

majus2323
7. okt 2025

@florina9 mala som všetko bolo v poriadku úplne. Ležala som týždeň k.o lebo som si poriadne nemohla nič dať ale dávala som si Paralen jeden deň asi každé 4-5 h. To bol vlastne jediný deň čo som jedla lieky za tehotenstvo čo mi tak bolo zle, celé telo ma bolelo, horúčky hlavne. Lepší Paralen ako vysoká teplota.

anonym_3a8f22
7. okt 2025

@florina9 ja som cele tehotenstvo bola chora, sople, kasel... (dieta 1x v skolke, ona sa z toho dostala za tyzden a so mnou sa to v tehotenstve viezlo mesiac a ked som sa vyliecila zas cosi dovliekla zo skolky 😂), no a tyzden pred porodom ma tiez taketo sople a kasel chytili a ked som dostala kontrakcie, len tak som si spravila test, aby som vedela a skoro mi tie dve ciarky oci vybili, este sa nestihol ani poriadne napit ten test. Babatko po porode uplne v poriadku, nechytila nic.

domka222
7. okt 2025

Mala som cca v 36tt.

zuz987123
7. okt 2025

@florina9 mala som... všetko úplne v poriadku

anonym_151f3f
8. okt 2025

Ja som síce zatiaľ nemala (dúfam ma aj obíde keďže som v 26tt) ale mám kamošku čo mala - síce v druhom trimestri ale myslím že to je v podstate jedno. Dneska má jej malý 4 roky a je úplne v poriadku.

maryetta
8. okt 2025

Mala som v poslednom tehu. Posledny mesiac. Tesne pred porodom sa mi polepsilo. Vsetko bolo ok.

florina9
autor
9. okt 2025

Ďakujem za odpoveď