Črevná viróza v 9. mesiaci
Ahojte, mala som pár dní dozadu črevnú virózu ( vracala som ), pichli mi injekciu, kým účinkovala fajn, na druhý deň zase zle, zas injekcia, zase dobre, teraz zase mi je zle … už 5 ty deň jem pomaly len sucháre a piškóty a čierny čaj … mam riadne pokazený žalúdok z toho a som v 39tt čiže mi aj bábo na neho dosť tlačí. Zaujíma ma, či ste si niektorá tým prešla a či ste zvládli pôrod v poriadku? Ja už čakám každú chvíľu a bojím sa či taka vyčerpaná a hladná vôbec zvládnem porodiť :( Lekár sa vyjadril, že môžem rodiť už kedykoľvek …
@hariet No nic moc, ja mam pocit ze ta crevna viroza je uz prec, len mam po nej taky zaludok ze si neviem predstavit zjest normalne jedlo, stale musim predychavat a pomalicky pit caj a jest suchare, aby som nesla vracat :( Ja sa len bojim aby na mna neprisiel porod napr dnes, lebo som fakt vycerpana a hladna, skor ma zaujima ci isli niektore zeny taketo slabe rodit a ako to zvladli :/ Ale to cierne uhlie este vyskusam, dakujem za tip 🙂
Ja som sa tiez bala, ze to na mna pride, ked budem taka vyslabnuta. Bude to dobre, drzim palce. Pomaly prijimaj tekutiny a este den si davaj tie suchare a trebars cistu ryzu.
Ako ste dopadli dievčatá?
@zzzzza V pohode, preslo to dost rychlo po ciernom uhli, mala bola v poriadku a rodila som asi 8dni po termine az 🙂

Ahoj, aj ja som mala crevnu virozu asi 2t pred porodom, dva dni som lezala, hnackovala a zvracala, ale potom to preslo. Tiez som sa bala, ale tusim som si davala len cierne uhlie a potom kulisek na rehydrataciu.Uz to mas dost dni, ako sa teraz citis? Snad uz to je lepsie, este sa stihnes regenerovat, neboj.