icon

Cysta a krvácanie v 6. týždni

gibi13
24. apr 2021

Ahojte, som cca v 6tt a na kontrole mi doktorka našla aj cystu. Dneska som začala krvácať, nie silno ale celkom dosť, a to ma znepokojuje 😔 Volala som aj na gynekológia u nás v meste, ale nechceli ma vyšetriť nakoľko manžel je pozitívny a sme v karanténe a s tým, že kým nekrvacam tak, že mi nejde o zdravie.
Bojím sa, že prídeme o bábätko skrz sprostú karanténu, aj keď mám 2 testy negatívne...
Máte niektorá podobnú skúsenosť a dopadlo to dobre? 🙏🙏🙏
Ďakujem

ol1234
24. apr 2021

Ja som krvacala v 7tt ak sa nemýlim. Ale dosť veľmi. Bola som pár dni v nemocnici. Dali mi duphaston a ascorutin. Ležala som. Mohla som len na záchod a naspäť. A dnes sme začali 32tt. 😊
Keď Ťa nechcú vyšetriť, mohli Ti aspoň lieky online predpísať. 😏 veľa lež a oddychuj.

gibi13
autor
24. apr 2021

@ol1234 primár ma odbil s tým, že keďže som v karanténe nie je rozumné chodiť do nemocnice (mám negatívny test, žiadne príznaky a sme od pozitívnej osoby izolované s dcérou) a že kým nekrvácam viac, tak s tým nemá čo robiť. Moja doktorka robí až v utorok a bohvie či má zoberie (čo pochybujem, keďže ma min týždeň z kontroly pre objednala skrz karantenu) a dovtedy môže byť neskoro 😔
A veľmi sa mi nedá oddychovať, keďže mám 3 ročnú akčnú dcéru a muža izolované ho, čiže som na ňu a v podstate aj jeho sama, takže nemám veľa príležitostí oddychovať 😔

ol1234
24. apr 2021

Je to ťažko, ja to chápem. Ale teraz by si mala ozaj viac myslieť na bábo v brušku. Keby si šla do nemocnice, tiež sa musíš nejak zariadiť. Každopádne aspoň teraz lež a podlož si nohy a kríze vyššie.

kubkovamama
24. apr 2021

@gibi13 ahoj, srdiečko už bolo na sone? Väčšina lekárov tak nízky týždeň ani nerieši bohužiaľ. Ak sa ti dá postrážiť malú,choď na pohotovosť. Ani keby si pozitívna,tam ťa nesmú odbiť. Ja som 3x potratila a myslím si,že radšej 100x zbytočne ako potom ľutovať

didi2102
24. apr 2021

@gibi13 mňa tu asi zeny zabijú ale si negatívna,nikto to či máš nemáš byť v karanténe neskonteoluje ,test negatívny máš,dáš respirator,keď rukavice, a už si tam mala byť

lius
24. apr 2021

covid, necovid, chod na pohotovost, osetrit ta musia a budes pokojnejsia, drzim palce

sono2
24. apr 2021

@didi2102 Toto presne som si okamžite pomyslela, že načo vôbec hovorila že čo a ako. Proste krváca a hotovo.

didi2102
24. apr 2021

@sono2 ja beriem covid vážne ,otec mi skoro zomrel ale nik nekontroluje karanténu a ozaj ohrozenie lekárov a sestričiek je minimálne,možno by jej aj tak urobili ďalší test a je negatívna ... Krvácanie a celkom dosť no ja už by som tam bola,mne takto nasadili lieky,napichali infúziu a vďaka tomu som donosila

kajkag
24. apr 2021

Smer pohotovosť

petushka7
24. apr 2021

@gibi13 mne sa to stalo...ze vedľa plodu som mala cystu, v 7tt ešte nebolo vidno srdiečko a o týždeň na to som začala spinit, ale bolesti som nemala..na pohotovosti mi povedali že to je veľmi včasná gravidita ....dali mi injekciu proti krvácaniu a poslali domov....spinenie neprestávalo...bola som asi 3 krát na kontrole..plod nerástol, cysta bezo zmeny ...nakoniec " to" zo mňa vyšlo samé, nepotrebovala som ani kyretáž..je to príroda....v takomto skorom štádiu ak plod naozaj odchádza nepomôže ani 100 doktorov... mne vtedy povedali že špinenie môže byť aj vplyvom cysty ale ak by praskla že to je strašná bolesť, že to by robili akútny zákrok ihneď..... je to buď-alebo ...držím palce

gibi13
autor
25. apr 2021

@didi2102 lenže ak nejakým spôsobom prídu na to (to je jedno či a akým) ja nemám peniaze len tak do luftu za nejakú pokutu skrz karantenu 😔

didi2102
25. apr 2021

@gibi13 akým spôsobom? Nemajú akým,už si tam mala byť, niesu kapacity aby kontrolovali karanténu,si negatívna,je to už na tebe,ja keď by som znovu tehu a krvacam nik by ma nezastavil,nechcem to tak napísať ale možno už ani tehotná niesi ,chápeš ? Nechceš strašiť , chod dnes okamžite povedz že si krvacala v noci

sono2
25. apr 2021

@didi2102 veď aj ja beriem vážne
Dve deti muž chodí do roboty nonstop mama mala rakovinu pľúc a neboli sme ešte chorí.
Ale niektoré opatrenia alebo nariadenia sú úplne mimo. Teraz povolili bez povinnosti karantény sto kilometrov medzi štátmi. Ale opäť keď moja mama príde zo sk do at bude musieť do karantény. Lebo asi už tam covit je a v bratislave alebo v trnave nie. Celé na hlavu.

gibi13
autor
25. apr 2021

@kubkovamama nebola, volala som si aj na dospelácku pohotovosť, že hádam, tam mi pomôžu, ale odporučili ma na gynekológiu a tam ma zase odbili 😔

kubkovamama
25. apr 2021

@gibi13 nemala si volať, mala si tam ist, jasne ze po telefone odbiju asi kazdeho. Vo dverach uz ta nikto neotoci domov. Povies, ze krvacas, bolesti a urobia sono. Co ta po pokute,to nikto neriesi na pohotovosti ci mas test, nemas, spravia ti svoj. Moj bol uz 2x vecer na pohotovosti co mu frkol cement do oka, normalne ho osetrili bez reči