Cysta plexus chorioidalis v 20. týždni
Ahojte som v 20tt a malej zistili cystu plexus chorioidalis 16x0,7cm chcem sa spytat ci nahodou nemate niekto s tym skusenosti lebo ja sa bojim ze co je to.Moj dr ma poslal k doktorovi Grochalovi a chcem sa vas spytat ze ci s nim mate skusenosti.Moj dr mi povedal ze je odbornik ale aj tak mam satrach ci sa mala narodi zdrava.Toto bude uz moje druhe dietatko a s maly som takeho problemy nemala tak vas chcem poprosit ci mate skusenosti.Triple test som mala vsetko nagativne.Dakujem za kazdu odpoved
Určite sa objednaj k Dr. Grochalovi, je to veľký odborník a príjemný človek. Velmi podrobne vyšetrí babatko od hlavy po päty. Ma super kvalitne sono a naozaj sa vyzná, je macher na vývojové vady. Tie rozmery cysty asi mali byt v milimetroch...Niekedy sa takéto cysty môžu vytvoriť počas vnútromaternicového vývinu a do pôrodu sa vstrebú. Ak tam nie sú iné markery vývoj. porúch, tak s veľkou pravdepodobnosťou sa ti narodí zdravé babo. Toto býva dosť častý nález. Držím palce, nech je všetko ok.
@seahorse27 ja idem v nedelu k dr Grochalovi tak som zvedava co mi povie
@monca2332 ahoj, ja mam osobnu skusenost, bola som v Kosiciach u Dankovcaka, povedal mi, ze je to bezny nalez a nemam sa stresovat. Malemu nic nie je. 🙂
Ahojte chcem sa Vas spytat ako casto kontroloval dr. dietatko ked malo cystu?Lebo mne robili na posledy sono 22.7.
@monca2332 chodila som na bezne gynekologicke prehliadky, na ktorych mi moj gynekolog robil sono, ale konkretne kvoli cyste som uz nikde specialne nebola.

Skusenosti nemam ale google ma, napriklad: http://www.mamatata.sk/node/68385
Nestresuj hlavne a pockaj si co ti povie lekar :( Ja viem, to sa nam povie...