Cysty na obličkách u bábätka počas tehotenstva
Ahojte,mate nejaku skusenost s cystami na oblickach u babatka v brusku? Som v 9 mesiaci tehotenstva,uz od 20tt od velkeho ultrazvuku,gynekologicka sleduje oblicky,lebo sa jej nezdala velkost.Vzdy povedala,ze ich velkost je hranicna, ale mocovy mechur je naplneny tak by to malo byt ok.A vcera tam bola neatestovana zastupujuca doktorka,ktora mi 1x povedala,ze su tam vraj cysty a ci som bola poslala k odbornikovi.No nebola…mam sa zacat obavat? Povedala mi,ze sa robi sono obliciek po porode,ze to skontroluju.Mate niektora podobna skusenost?
Mam syna, ktorý má problém s obličkou, vedela som to už od 20 týždňa tehotenstva (nemal cysty) . Bola som sledovaná na rizikovej poradni v nemocnici, kde som išla rodiť. V nemocnici vedeli, že ide o dieťa s vrodenou chybou, čiže po pôrode boli hneď zameraní na obličky.
Mam syna, ktorý má problém s obličkou, vedela som to už od 20 týždňa tehotenstva (nemal cysty) . Bola som sledovaná na rizikovej poradni v nemocnici, kde som išla rodiť. V nemocnici vedeli, že ide o dieťa s vrodenou chybou, čiže po pôrode boli hneď zameraní na obličky.
@anonym_2c9276 a ako to dalej postupovalo?
@anonym_2c9276 a ako to dalej postupovalo?
@niki353 v pôrodnici som odovzdala všetky papiere z vyšetrení a morfologickeho ultrazvuku. Keď sa malý narodil bol na neonatologii v nemocnici, kde všetko konzultovali z detským nefrologom. Cca po týždni nás z neonatologii presunuli do detskej nemocnice, kde už bol v starostlivosti nefrologa a urológa, ktori nastavili liečbu.

https://www.modrykonik.sk/forum/choroby-a-komplikacie/cysta-na-oblicke-plodu-2/