icon

Depky počas tehu

3. nov 2022

Mali ste niektora depky z toho ako to vsetko zvladnete? ako ste to zvladli?

snazim sa byt pozitivna a nemyslirt velmi na veci co budu , ale cim dalej tym premyslam nad porodom ako ho zvladnem a po.. ze aka budem matka, ci budem stihat vsetko a pod.. 😏

petamich
3. nov 2022

nie vobec som take neriesila, bola som taka vdacna, ze tehotenstvo prosperuje a o chvilu budeme mat drobca doma, ze som taketo nejako neriesila - kazdopadne si myslim, ze su to uplne normalne obavy, kedze je to cele nova skusenost, zivot sa ti zmeni ale urcite to zvladnes 🙂

viestta
3. nov 2022

Každá mame obavy, lebo ideme do nevyskusaneho, nepoznaného. Ale každá to nakoniec dáme, síce s chybami ale v konečnom dôsledku to dáme. Aj tehotenstvo, aj pôrod, aj materstvo.

beata_k
3. nov 2022

Ano, mala som obavu. Myslim, ze to normalne, je to velka zmena a velka zodpovednost. Ale nic sa neboj. Vsetko sa postupne naucis.

viky_21
3. nov 2022

Jasne, ze som sa bala ved som nevedela co ma caka. Ale nenazvala by som to depkami. Skor strach z nepoznaneho. Ale zaroven som sa tesila na nieco nove. Nikdy si ziadna zena nebude 100% ista ci to zvladne. Ani ja neviem ako to budem zvladat ked maly vyrastie. Ale naucis sa veci proste riesit za pochodu :D ja som tomu nejak neverila ale ono to naozaj pride nejak tak samo.

ivangeline
4. nov 2022

Ano. A zvladla a zas stresujem. ;)