icon

Divná bolesť brucha: Skúsenosti z 18. týždňa?

gabika029
7. júl 2024

Ahojte. Stretol sa niekto s tým, že ho divne bolelo bricjo v 18tt. Nieje to ani celkom dole, ale tak na boku. Proste jemná tupa bolest na boku a po pár sekundách ustúpi. Je to divne. 🙄

luciferka93
7. júl 2024

@gabika029 mňa tak boleli približne v tomto tt ako ty tak upony maternice ako sa roztahovala, potom to prešlo a niekedy to ešte cítim a to som v 24tt ☺️

gabika029
autor
7. júl 2024

Aj ja to ti opakovalo? Lebo ja to tskto mam už asi 4 hodiny zabolí ustúpi. Ale aj neskutočne ma boli noha od chrbta.. 😪

dejna_
7. júl 2024

@gabika029 keď sa necítite dobre navštívila by som pohotovosť ...pre istotu ..radšej 100 krát zbytočne ako 2 krát neskoro. Alebo ráno hneď lekárovi.

gabika029
autor
7. júl 2024

@dejna_ hej keď to neprejde, budem mu volať. Trosku to ustúpilo keď ležím,tak nechcem hneď utekať na pohotovosť

jomarch
7. júl 2024

spominam si, ze aj mna v tomto obdobi kadejako bolelo brucho. kedze na slovenskych strankach som toho vela nenasla, skusala som googlit v anglictine a docitala som sa, ze rast maternice moze sposobovat tieto pocity. je to take, ze...ano, rastie mi maternica, ale nikto ma nepripravi na to, ako rozne to moze byt citit/boliet. verim teda ze toto je aj tvoj pripad. na najblizsej poradni by som to spomenula. tiez som sa na to pytala, gynekolog mi v podstate len zhrnul to, co som citala na webe.

luciferka93
7. júl 2024

@gabika029 mne to trvalo vyše týždňa, a to ma to bolelo aj pri pohybe alebo keď som sa naklonil na pravú stranu viac tak ma tam tak pichlo... Keby to bola bolest co trvá šla by som na pohotovosť, pri prvom ma bolelo na pravej strane ale dlho, nie len pichanie a boli to zlcnikove kamene. A to ťahanie až do nohy som mala tiež, občas to ešte mávam, ale prešlo to niak som to neriešila. Aj keď som spomenula gyn že ma ťahá a od zadku až do nohy akoby tak nepovedala nič špeciálne... Záleží ako to pociťujes ty... Ak máš obavy behni zajtra k Dr ☺️

24natalia11
8. júl 2024

@gabika029 ja som to teraz tiež 18tt+ a minulý týždeň som pocitovala ťahajú boledt po bokoch, veru až takú ze som ledva pekne chodila. Vždy som si ľahla a dala magnezko a prešlo to. Ale vrátilo sa to keď som pridšie napríklad vstala...trvalo to 3 dní a teraz už mám len sem tam pobolievanie podbruska. Pripisujem to vsetko tomu roztahovaniu. Inak cítite už pohyby? Ja ešte nie..

gabika029
autor
8. júl 2024

@24natalia11 kúsok som citila včera aj predvčerom rozbieha sa to