icon

Dutinka nemá podľa lekára dobrý tvar

lenkafa12
21. apr 2020

Chcem sa len spytat ba par nazorov nakolko mi to vrta v hlave !!!!Posledny menzes 10.3 .2020
Meskanie podla pravidelneho cyklu 2tyz.Potvrdene tehotenstvo avsak Streda 15.4 prvy odber lebo na sone nic nevidno ani dutinku Na druhy den zase odber na prekvapenie hcg 3225 a dutinka 6 mm avsak podla lekara nema dobry tvar -prazdna,o 2 dni dutinka 12 mm prazdna hcg rychlo rastie dakujem za odpoved

zuzu1994
21. apr 2020

@lenkafa12 ahoj ja som mala iny pripad hcg vysoke ale v gestacnom vaku som uz mala malu bodku bez srdiecka v tedy to vyzeralo na 5tt o 3 dni uz malo ❤a vyzeralo na 6tt+5 mozno si mala len posunutu ovulaciu

lenkafa12
autor
21. apr 2020

Doktor mi ani nepovedal v ktorom som lebo hcg silno rastie
Za sebou 2x potrat
Podla vypoctov mozno 6 tyzdnov ...avsak ten tvar dutinky ma znepokojuje zevraj ma iny tvar aky nemal byt ..ma byt oval a vravel ze je nepravidelny

stanusenka
21. apr 2020

Moja dcéra, vraj deformovaný vak... Tiež ma každý deň hnal na rôzne vyšetrenia a strašil čistením, povedala som dosť, zmenila lekára... Ten povedal že to chce ešte čas je to skoro, dali sme tomu čas a dnes má dcéra 5 rokov a teraz ešte veselo spí v posteli 😊 samozrejme zdravá... Len si v brušku dávala na čas 🤭

lenkafa12
autor
21. apr 2020

Doktor povedal ze mam prist v ppndelok na dalsie sono ze ked tam nebude akcia srdca co by uz mala byt tak pojdem na cistenie
Priznaky nemam ziadne vobec ako keby som nebola ani tehotna

lenkafa12
autor
21. apr 2020

@stanusenka na sone som to videla ten vak za dva dni narastol zo 6mm na 12 mm no este nic v nom len ten tvar je abnormalny

1mina
21. apr 2020

@lenkafa12 priznaky nemusite mat ja som napr vobec skoro nic nemala (potom neskor chvilu bolest prs ktora zas zmizla) tiez som.bola vzdy nervozna ked som mala.ist ba kontrolu ci tam babo bude ok lrbo som absolutne na zaciatku necitila nic v podstate ... a je to este podla mna skoro ako pisu baby treba nechat cas babatku drzim palce aby na dalsej kontrole bolo vsetko ok 🙂

zuzu1994
21. apr 2020

@lenkafa12 inak preco ta hned na cistenie posiela ved kolko zien ani nevie ze su tehotne a odide to krvacanim ja mam tiez 2x za sebou potrat raz kyret lebo uz sa mi to tam vsetko rozpadalo ale druhy krat to vyslo samo

adelkaa9
21. apr 2020

@lenkafa12 príznaky mat nemusite, ja som nemala ziadne... a stym čistením by som pockala ak ste len v 6tt niekto caka az do 8-9tt na srdiecko...byt vami zájdem po nazor za druhym lekárom, nadej zomiera posledna 🙂

denullllka
21. apr 2020

@lenkafa12 ja by som ešte počkala tiež s čistením, že ako sa to vyvinie o pár týždňov, poprípade skús inemu gyn nech ťa pozrie. Ale ja som mala podobný prípad, keď mi rástol len gs vak a bol stále prázdny a aj hcg mi dosť stúpalo, jednalo sa o missed.. ale tak snáď toto nebude aj tvoj pripad a držím ti palce nech sa bublinka ukáže 😊

lenkafa12
autor
28. apr 2020

Takze som tu znova ako som pisala na sone len dutinka 12 mm a po tyzdni znova sono ,teraz v ppndelok ,opäť prazdny vak ,stale sa zvacsuje a ziadny plod ani akcia
Tyzden 6/7 podla posledneho menzesu
Vacok sa mi zvacsuje ,hodnoty hcg stupaju ,nic viac a znova mam prist na ppsledne sono ,lekar vravel ze nevidi to dobre kedze mam dost velku dutinku a este k tomu nema tvar aky by mala mat ,este povedal ze vidi akysi nepomer velkostny ...predtym 3x potrat

mucuinka
28. apr 2020

Neviem poradit, len drzim.palce, aby ta na dalsom.sone cakalo prijemne prekvapenie

mucuinka
28. apr 2020

Neviem poradit, len drzim.palce, aby ta na dalsom.sone cakalo prijemne prekvapenie