icon

Ezofagálne varixy v tehotenstve. Máte s tým skúsenosť?

sisi23
28. apr 2010

Chcela by som sa opýtať či ma niekto skusenosti s tehotenstvom ked ma ezofagalne varixy. V brušnej dutine a pažeraku. Pýtala som sa mojho gynekologa ale on sam velmi nevedel či je to možné.. neviete mi poradiť...

latvia
28. apr 2010

skusenost nemam....tu by mohla pomoct avicena alebo minnie55, su to gynekologicky-porodnicky, mozno mali nejake taketo pripady....pri varixoch je hlavne dolezite sledovat tlak, tak teoreticky by to malo ist.....len porod neviem aky ....ci spontanny alebo cisar.... 😕 a mas tie varixy velmi vyrazne? ak sa smiem opytat, ako ti vznikli?

sisi23
autor
28. apr 2010

No to nikto nevie ako to vzniklo ale asi som to mala vrodene. Problemy nemam žiadne chodim dva ktát ročne na gastro a tak sleduju mi krv a beriem tri druhy tabletiek.. Minulý týžden sme mali svadbu a tak by sme chceli babetko. 😉

latvia
28. apr 2010

urco by som sa opytala aj gastroenterologa co on na to.ten vie najlepsie posudit varixy a pripadne tehotenstvo

latvia
28. apr 2010

a aj lieky ktore beres, by si mala prebrat s gyn. a gastro, ci ich mozes uzivat pocas tehotenstva a ak nie, tak ich zamenit za tie ktore mozes

sisi23
autor
29. apr 2010

Aj to je dobrý nápad. Co si mi napísala že by mohla pomoct avicena alebo minnie55, tak ako sa na ne viem obratit... som tu nová ešte sa nevyznam moc..dakujem

latvia
29. apr 2010

napis im internu postu

sisi23
autor
30. apr 2010

oki...dakujem