icon

Fajčenie počas tehotenstva

15. nov 2025

Viem, že ma tu poniektoré ukameňujete ale mňa by zaujímalo či sa nájdu medzi vami mamičky ktoré fajčili počas celého tehotenstva?

anonym_823d15
15. nov 2025

Nie, akonahle vysiel pozitivny test, cigy isli do kosa, to je instinkt...

anonym_3a0e82
15. nov 2025

@anonym_autor preco…fakt sa pytam preco sa niektore zeny rozhodnu mat dieta ked od prveho momentu tomu dietatu vedome ublizuju …

pribinak
15. nov 2025

Áno, poznám. Na sídlisku mame ubytovňu pre sociálne prípady, tam bežne vidíš matere s bruchom a cigaretou
A potom na ihrisku vyplakávania že decka majú furt choré a koľko stoja lieky a podobne dristy

Toto sú obytvatelky ubytivne, normálna inteligentná žena nebude fajčiť a hľadať výhovorky že aj iné fajčia

mandzula
15. nov 2025

Urcite sa najdu. Pomoze ti to? Ked vidim tehotnu fajciarku, hovorim si, ze to musi byt velmi primitivny jedinec.

really8
15. nov 2025

@anonym_autor toto je to najubohejsie ospravedlnenie ake existuje

janulka155
15. nov 2025

Ahoj ja som do dvoch týždňov prestala postupne. Mne gynekológ povedal že nemám s tým hneď zo dna na deň seknúť ale každý deň postupne uberať. Po dvoch týždňoch mi to už ani nechutilo a prestala som úplne. Ale mám kamosku čo má 5 deti a fajčila vkuse jak normálne pri každom jednom a sú úplne zdraví. Ale ja by som to neriskovala mne by to nedalo ani.

anonym_671e32
15. nov 2025

@anonym_autor bohužiaľ, ja počas tehu fajčím, nie veľa a nie každý deň ale zapalim si

katka13katka
15. nov 2025

Nie, nefajcila som. Prestala som zo dna na den. Potom som dlho dojcila a uz sa k fajceniu ani nevratila🙃

domkakvet
15. nov 2025

@anonym_autor ak dokazes prestat fajcit, tak prestan, ak to nedokazes, tak darmo budes rozmyslat, ale poznam zeny co fajcili a maju chore deti a behaju s nimi po doktoroch od narodenia a nie preto, ze by boli casto chore, ale maju napriklad srdcovu vadu.

anonym_96387b
15. nov 2025

@anonym_autor áno v osade za našou obcou je ich haldy. Im je fuk či zdravé či choré dieťa
Aj ty si táto kategória

anonym_711570
15. nov 2025

@anonym_autor Odpor k cigaretám prišiel skôr, než poznanie,ze čakám bábo.

anonym_1d7e57
15. nov 2025

@anonym_autor fajčenie v tehotenstve by som dala ako trestný čin. Vedomé ubližovanie dieťaťu. Poznám také deti a ich následky. Kastrovat také matere

anonym_1d7e57
15. nov 2025
@anonym_671e32

@anonym_autor bohužiaľ, ja počas tehu fajčím, nie veľa a nie každý deň ale zapalim si

@anonym_671e32 gratulujem že ubližujes decku, hlupana

sara07
15. nov 2025
@anonym_1d7e57

@anonym_autor fajčenie v tehotenstve by som dala ako trestný čin. Vedomé ubližovanie dieťaťu. Poznám také deti a ich následky. Kastrovat také matere

@anonym_1d7e57 v tom prípade zahrn aj faječnie na balkonoch a na verejnych priestranstvách
normálne zavidim tie fajčiarske uzavrete budky kde chodia hulit

anonym_e15acc
15. nov 2025

@anonym_autor kedysi som bola na brigáde v Írsku a pracovala s nami jedna tehotná tuším Polka.....tak ťahala jednu za druhou ja som ju ani bez cigarety nevidela .....bolo mi toho nenarodeného babatka veľmi luto .....viem ze sa jej narodilo babatko ktore bolo dlho v inkubátore pritom porodila na termín. Takto hazardovať nemoze skutočná,,matka,,

anonym_1d7e57
15. nov 2025
@sara07

@anonym_1d7e57 v tom prípade zahrn aj faječnie na balkonoch a na verejnych priestranstvách
normálne zavidim tie fajčiarske uzavrete budky kde chodia hulit

@sara07 odtiaľ aspoň môžu dotyční odísť ale dieťa z brucha nevyskoci. Nie každý má na to byť matkou, bodaj by sa takým ženám nepodarilo otehotnieť

anonym_9ba5ad
16. nov 2025

ja fajcim cele tehotenstvo (iqos) onedlho rodim, vsetko je v poriadku zatial, nevedela som sa toho vzdat

anonym_324d01
16. nov 2025

Áno, poznám. Kamarátova mama fajčí ako továrenský komín a netají sa tým, že v tehotenstve fajčila tiež, samozrejme menej. On sa narodil ako zdravé dieťa. Keď mal okolo 14-15 prejavila sa u neho chronická bronchitída. Dnes máme už skoro 40 rokov. Inhalátor je jeho najlepší kamarát. Musí mať totálne bezprašnu domácnosť, vyhýbať sa priestorom, kde je veľa ľudí, klimatizácia (v lietadle sa skoro zadusil). Je extrémne háklivý na akúkoľvek infekciu dýchacích ciest. Okrem iného trpí ťažkou obezitou, atopickým ekzémom, má celiakiu a BKM.
Ja ako mama by som len ťažko vedela žiť s tým, že za toto (pravdepodobne) môžem ja. Samozrejme žije sám. Nájsť si partnerku je pre neho takmer nereálne, keďže nemôže takmer nikam chodiť, nič jesť, telo má samú chrastu a celé noci sa škriabe ako besný, obezita ako bonus.

anonym_fc9d9f
16. nov 2025
@anonym_1d7e57

@sara07 odtiaľ aspoň môžu dotyční odísť ale dieťa z brucha nevyskoci. Nie každý má na to byť matkou, bodaj by sa takým ženám nepodarilo otehotnieť

@anonym_1d7e57 ked ti dotyčna huli skoro každých 10 min ani nemáš ako, potrebuješ vyvetrat nemáš ako, a ked to neustriehneš nasmaradeny máš byt všetko
pasivne fajčeni vivat, za mna su fajčiari neskutočne sebeckí , hlavne že oni si zahulia a zavru okno , rozdiel medzi fetakom a fajčiarom skoro nie je žiadny
obaja si musia tu svoju dávku šlahnut bez ohladu na čokolvek a ked to urobí ešte tehotna žena ?

anonym_1d7e57
16. nov 2025
@anonym_fc9d9f

@anonym_1d7e57 ked ti dotyčna huli skoro každých 10 min ani nemáš ako, potrebuješ vyvetrat nemáš ako, a ked to neustriehneš nasmaradeny máš byt všetko
pasivne fajčeni vivat, za mna su fajčiari neskutočne sebeckí , hlavne že oni si zahulia a zavru okno , rozdiel medzi fetakom a fajčiarom skoro nie je žiadny
obaja si musia tu svoju dávku šlahnut bez ohladu na čokolvek a ked to urobí ešte tehotna žena ?

@anonym_fc9d9f áno naprosto súhlasím, v bytoch to je hrozné, cítiť to niekedy aj cez zavreté okno. Fajčiari sú extra sebecki a milujem keď sa sťažujú aké majú zdravotné problémy so srdcom a tlakom a keď im poviem že či nechcú obmedziť fajčenie tak nieeeee to nikdy. Ale sťažovať a ľutovať sa to áno

anonym_c2a395
16. nov 2025

Ja osobne nie, podarilo sa mi prestať tak do toho 3 mesiaca postupne ale poznám pár známych ktoré fajčili počas celého tehotenstva, ich deťom našťastie nie je nič.