Fragmin v tehotenstve
Ahojte,
chcem sa spýtať, či niektorá z vás máte skúsenosti s injekciami Fragmine v tehotenstve. Ja som momentálne v 26 tt a od 4 tt som brala fraxiparine 0,3. Cca pred tromi týždňami mi zmenila hematologička Fraxiparine na Clexane, keďže sa mi po Fraxiparine robili červené fľaky v mieste vpichu. Odkedy však beriem Clexane 0,4, mám každý večer svrbenie najmä na nohách a rukách. Hematologička si nie je istá, či je to tiež alergická reakcia a preto mi predpísala Fragmin 0,2 aby odskúšala, či to svrbenie spôsoboval clexane. Trošku sa bojím, že už prechádzam na tretí typ injekcií, nechcem ublížiť bábätku. Nemáte niektorá prosím podobnú skúsenosť?
@tinja ahoj - prosim ta ako si pochodila s tym fragminom? ja mam ten isty problem alergia na fraxik aj clexan - tak sa idem zajtra pustit prvy krat do fragminu - dufam ze to bude teraz OK lebo to je jedine co nas Matko potrebuje v brusku dakujem 😉

Vôbec sa nemusiš obávať všetky tri injekc.su prakticky rovnaké len iné firmy ich vyrabaju a dovažaju.molekularne sú takmer rovnaké.