Gastritída v tehotenstve - bolesť žalúdka
Chcem sa spytat bolel vas zaludok v tehu? Uz mam asi tyzden zalodocne problemy. Som v 20tt. Co si na to mozem dat? Moze sa repikovy caj v tehu? Poradte.
@katkakovac bola som v stredu u dr a povedala ze to moze byt viroza ale mam to uz tyzden a neprechadza mi to a dietu furt nemozem drzat. Koli babatku uz som na nervy z toho.
@magnumka6238 Tak to bude asi ten druhý prípad 😒 mne bolo zle celé tehotenstvo a teraz znova. Skúšaj malé porcie, veľa tekutín, mne napríklad pomáha teplý čaj. A neboj, 2 minúty po pôrode ti bude dobre, ale ozaj dobre 😀 Ja by som zožrala aj slona a dovtedy muky pekelné 🙄
@katkakovac no tak ja vydrzim o to nejde len sa bojim o mimi. Aby to nebol zlcnik alebo volaco.
@magnumka6238 dieta by to nemalo ohrozit. Kopec zien, vratane mna, ma komplikacie, musia brat lieky a maju zdrave deti. V pripade, ze to nebude prechadzat, povedz o tom svojmu gynekologovi. Ale ako dieta rastie, tlaci na organy a ku koncu tehotenstva ta moze trapit palenie zahy, kyselina, pocit plneho zaludka a podobne. Ty uz si v polovici, takze teraz bude toho pohodlia ubudat. Ale na konci to stoji za to😉
@katkakovac tak tomu verim a vydrzim. Babatko by malo byt ok v stredu som bola na poradni takze tam je to fajn. Uvidim ako mi bude zajtra ak mi to neprejde v stredu zavolam obvodnej nech to poriesi🙂
@magnumka6238 zdravím bollo všetko ok? Ja mam presne ten istý problém už tri týždne
Vdaka.
@magnumka6238 zdravím bollo všetko ok? Ja mam presne ten istý problém už tri týždne
Vdaka.
@gabika029 zdravim. No ja som už dnes vracala s prímesou krvi. 32 TT. Volala som svojej gynekologicke, mám prísť. Prišla som vyšetrila ma, odporučila hospitalizáciu ma gynekologickom odd. Tam ma vyšetrili že z gyn.hladiska je to v poriadku k nim to nepatrí, tak na infekčné. Prišla som na infekčné tam potvrdili že to môže byt hemoragicka gastritida, ale u nich sa boja ma nechať. Poslali ma na urgent. Tam som ešte vracala, mala dve infúzie, vyšetrenia, diagnózu potvrdili a keďže som už nevracala poslali ma domov, dieta, postupne jedenie, prijímanie potravy ak sa to zopakuje pridruži hnačka, teplota, tak hneď prísť. Oni tam toho veľa robiť nevedia. Gastroskopiu ani kombináciu ATB na preliečenie dať nemôžu

@magnumka6238 chod zajtra k lekárovi. Alebo mu aspon zavolaj. Pokial ti doteraz nebývalo zle, bude to buď nejaká viróza alebo ti dieťa tlačí na žalúdok. V prvom prípade ti to prejde po diéte, v druhom prípade to vyrieši pôrod 😒Bylinky by som len tak nepoužívala, radšej zbehni do lekárne čo ti poradia. Držím palce aby to rýchlo prešlo 😉