icon

Gestačný vak bez plodu: Čo ďalej?

dejna0412
31. máj 2024

Ahojte baby,idem si k vám po radu 🙏som dnes 7+3tt…bola som v pondelok u dr,gastracny vak,zltkovy vak,všetko pekne sedelo ale nenašla dr plodik.Zobrala mi krv na hcg …streda 21.000 a dnes 26.000…zvýšilo sa len o 5.000 …dr tam už nebola.Tak ďalej nič neviem .Tak mám volať v pondelok.Nie je dobre keď sa zvýšilo len o 5.000 či ? Ja sa v tom hcg nevyznám 🙈Ukázalo sa Vám neskôr plod ?ďakujem Vám krásne 🤗

thereisabear
31. máj 2024

Gestačný, nie gastračný.

dejna0412
autor
31. máj 2024

@thereisabear žiaľ nejde mi to upraviť,keď som postla príspevok,tak až v tedy som zbadala,že to nie je gramaticky dobre napísané.Stava sa ☺️

sisa_s
31. máj 2024

Bohuzial, ak v 8tt nie je pritomny plod a hcg iba takto minimalne stuplo, nevyzera to dobre..mrzi ma to..
Mas pravidelny cyklus?

marticka85po
31. máj 2024

@dejna0412 hcg nad 5tisic sa uz nezdvojnasobuje kazde dva dni. Vtedy uz rastie ovela pomalsie.ja som mala hcg v 7tt 55tis.ked mi brali krv a o nejakych 5 dni okolo 58tisic

dejna0412
autor
31. máj 2024

@marticka85po ok,potešila si ma 🙏podstatne je,že hcg rastie.Tak hádam dr povie aby som prišla v utorok na kontrolu a bublinka sa ukaze.🙏tebe sa kedy bublinka ukázala ?

marticka85po
31. máj 2024

@dejna0412 neviem presne kedy to bolo asi okolo 5tt.

domka222
31. máj 2024

7+3 by už malo byť veru vidno aj plod. V niektorých prípadoch aj akcia srdca

kitycat
31. máj 2024

Mne dr potvrdila az nejak 8+nieco

Predtym nevidela uplne jazne akciu srdca

e1i
31. máj 2024

@dejna0412 6+4 uz bilo srdiecko. Raz 6+4 bol prazdny vak, kontrola o tyzden,bez zmeny. Uzavrete ako MA,nebol treba kyret,vycistila som sa sama

andrea2323
31. máj 2024

Tu nepomôže nič iné len čakať, može to dopadnúť hocijak :/ ja mám jednu skúsenosť s nie šťastným koncom, náš dr nevidel plod v 6tt, mala som takisto len gestačný vačok, krv ukazovala veľmi vysoké hcg, aj iné príznaky tehotenstva som mala a dr povedal, že síce mám vysoké hcg, ale to len telo si myslí, že je tehotné ale bohužiaľ sa to nevyvíja a plod nebol prítomný ani na opätovnej kontrole v tom 8tt.. pri kontrole 10tt sa už aj vačok zmenšoval. Každopádne na jeden môj príbeh, je tu možno 5 ďalších, ktorým sa plod objavil, budem držať veľmi palce 🙏🏼☺️❤️

dejna0412
autor
31. máj 2024

@domka222 no čo som sa Dočítala tak podaktorym sa plod ukázal aj v 9tt …tak dúfam,že to bude aj môj prípad čo ma poteši ale ak nie,tak nech mám čím skôr za sebou

skatloka
1. jún 2024

a nemala si posunutu ovulaciu?

mamina87
1. jún 2024

@dejna0412 ahoj ja som mala vak v 7tt aj som trošku spinila ale hcg som mala strašné vysoké tiež niekoľko tis. Už nepamätám presne koľko ...tiež som čakala ale nič sa nemenilo ...takže ma neminulo čistenie ...na začiatku hcg má biť nízke ...nie až také vysoké ☹️

marcela199
1. jún 2024

Ahoj, nemala si posunutu ovulku? Ja som mala posunutu o tyzden, ked som prisla k dr v 6tt tak som vlastne bola len v 5tt a boli len vaky. No v 6tt uz bol aj plodik, a v 7tt aj srdiečko. Ty si už 8tt, a podla tabuliek tvoje hcg dosahuje minimalne hodnoty na tento tyždeň. Samozrejme moze sa stat ze to dobehne este. Treba len veriť že to bude ok☺️

maminkadeticiek
1. jún 2024

Nie je to dobre znamenie.Prazdny gest.vak v tomto tyzdni a nizke HCG hovori jasnou recou.

evickuska
1. jún 2024

@dejna0412 ja som dnes bola u kamky a 6+1 a len zltkovy malinko...

dejna0412
autor
3. jún 2024

Ahojte dievčatá,tak dnes som volala s dr,zajtra mám prist opäť na usg a krv…tak dúfam,že bola posunutá ovulacia a plod sa ukaze 🙏🙏🙏🙏🙏chcem sa Vám poďakovať každej jednej za vaše správy 🤗vyrovnávala som sa s tým a povedala som si čo sa ma stať ,stane sa ….mam toho extrémne veľa za sebou.Tak preto sa k tomu asi tak staviam.Zajtra Vám dám určite vedieť ako som dopadla.☺️

marticka85po
4. jún 2024

@dejna0412 ahojky ako si dopadla dnes?