Gynekologická pohotovosť v nemocnici v Bánovciach
Ahojte,chcem sa opytat ci ste niektora pocas tehotenstva ,ked ste mala problem boli na gynekologickej pohotovosti v Banovciach a ako to prebiehalo?mam na mysli napr.spinenie,ked ste prisli ci vas tam nechali alebo hned pozreli aj cez vikend?vdaka
@bahira1962012 No to nie je az tak pravda,ide o to ze u nas v Bojniciach ti neurobia hned sono ,ci UTZ mozno tak na druhy treti den a automaticky tam ostavas,a cez vikend sa moc s tebou nikto nebavi, maximalne ta tak ulozia na izbu to je vsetko.Nikdy nepustaju hned domov.mam s tym skusenosti.A kedze podchvilou spinim,hoci som uz asi 4x s tym bola u svojho,pytala som sa preto ako to funguje v Banovciach,ci maju k dispozicii sono,UTZ hned aj cez vikend alebo tiez musis cakat aj do druheho tretieho dna ,podla vikendu. A Banovce mam po Bojniciach najblizsie ,tak preto ma zaujima postup.vdaka
no aj v TO aj v Bánovciach čo ja mám skúsenosť je samozrejmé ako prvé sono a potom vyšetrenie vaginálnym sonom ,s tým ,že by mamička v tehotenstve s krvácaním takto čakala a uzv nieje k dispozícii som sa ešte našťastie nestretla,to som už zažila kadečo pri mojich 7 tehotenstvách ,šokovala si ma ☹
@bahira1962012 u nas to tak bohuzial v Bojniciach bolo.mam za sebou 2xMA,teraz som treti krat tehotna i ked s obcastnymi problemami ale hadam to dobojujeme uz,ale vravim nikdy viac do tej nemocnice nechcem.Ci som prisla cez tyzden ci cez vikend nikdy nebolo prve sono ,iba sa mi rucne vo vnutri sparal a poslal ma na izbu ,fakt,lebo ho proste maju v jednej ambulancii a to robia az rano ,neexistuje aby ti to urobili hned ked prides.a ten pristup??? 🙂Oba razy to tak bolo.Preto zistujem ,keby sa vyskytol problem,letim radsej do Banoviec.
nemožem uveriť ,že sa toto deje,ved nechať čakať tehotnú,čo bude a nevedieť čo sa deje v maternici ,to je niečo otrasné ,treba sono a vyšetriť a potom sa ved može hned aj zahájiť nejaká liečba,druhý deň už može byť neskoro,čo za pár hodín predsa
@bahira1962012 mňa takto privítala sestrička na gyn. oddelení, keď som tam prišla s krvavým špinením v 7tt, že: "nepočítajte s tým, že vám lekár urobí utz".... 🙄 Lekár ma len vyšetril, snažil sa ma presvedčiť, že isto nie som tehotná, len mi mešká a rozbieha sa... pichol mi vyvolávačku a potom ma tam chcel nechať, lebo vraj špinenie v tehu nie je žiadúce 😀 Tak som podpísala reverz a odpoklonkovala sa....
Potom mi ten istý lekár na pohotovosti v 20tt, keď som prišla s masívnym krvácaním a takmer potratila (odlúčila sa kúsok placenty) špliechol do tváre: "no taká nijaká tehotnosť... ani veľa, ani málo"....
@piacere v bánovciach či v TO? ja v TO ani za nič by som nerodila ani nechodím na pohotovosť....ale uzv mi urobili aj v TO ,v Bánovciach mám len dobré skúsenosti,nemožem si sťažovať dokonca na pohotovosti v Banovciach aj muž aj syn boli na sone so mnou a kukali babo ...
@bahira1962012 ani ani. To len ako príklad, že toto sa deje na pohotovostiach žiaľ kdekoľvek 😖
Baby prosim Vas kde je presne ta gyn pohotovost v Banovciach, dakujem 🙂
Do Bojnic by som nesla uz nikdy. Tiez som zacala krvacat v 12 tyzdni a ked som dobehla na pohotovost poslali ma do Bojnic.... bola tam mlada doktorka, ktora namiesto toho aby ma hned vysetrila ,alebo sa opytala kde ma co boli...jej prva otazka ci je to nechcene tehotenstvo .... ja na nu ze prosim? a ona to zopakovala som myslerla ze som prisla do Zoo... Potom ma poslala domov po veci ze ked pridem ma vysetria a ze si ma tam nechaju... A to mi naozaj stacilo. Doma som sa zbalila a isla do Ziaru nad Hronom na pohotovost su tam naozaj uzastni doktori co sa s Bojnicami naozaj neda porovnavat ! ...
@bahira1962012 bohuzial ale je to tak ,aj z toho dovodu tam uz nechcem ist,2x som to zazila v tej nemocnici

ahoj,vyšetril gynekolog a aj nechal ,aj sme sa dohodli s lekárom na domacej liečbe 🙂 urobia ti uzv a zvážia čo dalej podla uzv a vyšetrenia,no takto ťažko písať čo bude 😖 samozrejme ,že na akejkolvek gynekologickej pohotovosti ťa vyšetria,neviem čo je to za otázku ........