Hematóm v tehotenstve

sovicka94
25. dec 2023

Ahojte mamicky, prosim tie ktore ste mali hematom v tehotenstve a vyplavoval sa vam, ze ste spinili hnedou krvou pripadne az takou tmavou kedy to prejde ? Mala som hematom 5x2 cm takze dost velky urobil sa mi po krvacani v 13 tt. A lekarka povedala ze bud sa bude vyplavovat alebo sa vstrebe mne sa vyplavuje len ja uz spinim skoro 3 tyzden, ako ste to mali vy? kolko sa hematom vyplavoval vam?

anketkarka
25. dec 2023

@sovicka94 hnedá krv je stará krv. Tak mi bolo povedané. Mne sa vyplavil na dvakrát. Hneď v druhom mesiaci masívne krvácanie a potom v 4 mesiaci tiež prudké a masívne krvácanie. Ostatok sa vstrebal.

sovicka94
autor
25. dec 2023

@anketkarka ano ja viem ze to je stara krv len sa mi zda ze nejak moc dlho to trva a ked sa ti naraz vyplavil ty si zakrvacala iba dva krat ? ani si nespinila?

anketkarka
25. dec 2023

@sovicka94 špinila pár dní. Ale ja som mala masívne krvácania, kde som nestačila meniť ani najsavejšie vložky v priebehu pár hodín.

martaatram
25. dec 2023

Ahoj ja som mala v 8tt masivne krvacanie potom sa mi spravil hematom mesiac kludovy rezim … vyplavoval sa mi mesiac ..ale logicky kedze som len lezala preto sa nemal ako vyplavovat mozno preto tak dlho

sovicka94
autor
25. dec 2023

@martaatram ja sa tiez snazim mat kludovy rezim tak mozno preto to tiez tak dlho trva dakujem za odpoved

veronikaa006
9. jan 2024

@sovicka94 ahoj, mne sa hematomi tvorili cely 1.trimster. Jeden ešte nezmizol a uz sa vytvoril ďalší. Ale špinila som aj potom keď už som žiaden hematóm nemala. Takže som špinila od úplného začiatku tehu az do 17tt.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre