Hematóm v tehotenstve: Bezpečné tehotenstvo a skúsenosti mamičiek
Ahojte mamičky. Máte s tým niektorá skúsenosť. Mám hematóm pod bábätkom na pravej strane vo veľkosti 29mmx13mm . Takže už mesiac len ležím. O prvé bábätko sme v januári prišli. Teraz sa malé drží rastie je po zadu len 3-4 dni teraz sme 9+2. Spinim ale už nie každý deň. Pani doktorka ma chce už od 2.7 vypísať do prace , že hematóm je maličký a pod plodom , že by už nemal vytlačiť bábätko. Máte s tým niekto skúsenosť, že sa bábätko narodilo zdravé a do kedy ste krvácali, spinili?
@lilien1157 ahoj,ja som mala 7cm,ležala som s tým 2x v nemocnici ,bola som celé tehotenstvo doma a teraz majú 10 rokov 😉Prajem veľa šťastia 😊🍀
Ďakujem za podporu. Vraj je maličký a mal by sa vyplatiť, a plus je že je pod bábätkom. Tak ste ma upokojili a prajem veľa zdravia vašim detičkam. @kuratko01 @leni1977 . Uvidím teda každopádne ako to bude s prácou ja síce pracujem v butiku ale dokážem tam v podstate sedieť. Pracovnú dobu mi dokonca prispôsobia. Oficiálne pracujeme 12tky ale v mojom prípade mi zmeny skrátia na 8smicky. Už teda len uvidíme, čo mi povie pani doktorka 2.7 na kontrole. Ešte raz ďakujem 🥰
@lilien1157 ja som mala tiež hematóm pri drobcovi veľkosť netuším ale mna teda nechal do konca tehotenstva lekár na rizikovom s tým že orve tri mesiace som len ležala.. my sme boli aj po IVF.. inak to dopadlo dobre malý má už rok a pol 🙂
@lilien1157 Dobrý deň
Ako ste dopadli? Vstrebal sa hematom?
Mne bol dnes tiež zistený, hneď vedľa plodu.. Dutinky.. Akcia srdiečka ešte nebola

Môj hematóm mal okolo 5 x 3,5 cm, strávila som v nemocnici 6 týždňov, od 6. do 12.tt. Často som masívne krvácala, postupne sa hematóm vyplavil a vstrebal. Syn bude mať 14 rokov. Veľa šťastia prajem 🍀