icon

Histamínová intolerancia a tehu

citronely
18. máj 2018

baby ake mate skusenosti s histaminovou intoleranciou a problem s laktozou v tehotenstve? upravilo sa vam to alebo nie? dakujem za kazdu radu, nazor 🙂

littledove
Autor odpoveď zmazal
littledove
18. máj 2018

Ahoj ja mám h.intoleranciu už od dieťaťa. Najprv to bolo strašné, bolo mi zle atď... Lieky som brala dlhý čas a potom som lieky vysadila a jedla som hitamínové veci aj tak 🙂 a po tehotenstve sa mi to vôbec neupravilo, zlepšilo sa to ešte predtým ale ak máš veľmi silnú možno sa ti to zlepší. 🙂

citronely
autor
18. máj 2018

@littledove a pocas tehu si si na to davala pozor?

littledove
18. máj 2018

@citronely pocas tehu som normalne jedla aj histamin lebo vtedy treba papat vela ovocia a zeleniny ale tie lieky ti to ztrepu ja som to nemala potom zas az take strasne 🙂 pokial sa ti nerobia flaky alebo ti nieje zle a beries lieky tak mozes 🙂 alebo sa proste porad s dr. ci mozes 🙂

dlucy
18. máj 2018

Ja mam oboje pri hlavnych jedlach si davam od zaciatku daosin a nejem vysoko histaminove jedla ale mam aj tak prejavy

citronely
autor
18. máj 2018

@dlucy fakt? lebo vsade pisu, ze by sa to prave v tehu malo vytratit. mne daosin nepomahal takze som sa na neho vykaslala a dodrziavam dietu.

citronely
autor
18. máj 2018

@littledove ja neberem ziadne lieky na histamin

littledove
18. máj 2018

@citronely ja som brala 🙂 tych liekov je viac a su fakt skvele, pomohli 🙂 lebo bez liekov by som mala este stale alergiu

dlucy
18. máj 2018

@littledove a ake lieky si prosim Ta brala?

dlucy
18. máj 2018

@citronely raz je to lepsie a raz horsie. Mne sa robia take alergicke bodky ked nieco zjem co nemam.

littledove
18. máj 2018

@dlucy hlavne nalcrom, pangrol , kinito, b12

citronely
autor
18. máj 2018

@dlucy mna svrbi telo a opuchaju mi pery a hned mam problem s travenim... 😩 takze celkom dost toho. kolegyna napriklad mala histaminovu a pocas tehotenstva jedla ze uplne vsetko a nic jej nebolo

citronely
autor
18. máj 2018

@littledove nalcron sa moze aj v tehu?

littledove
18. máj 2018

@citronely to ti uz ma lekar urcit ci ano ci nie, viem len ze zo zaciatku by sa nemalo ale potom ked babo zacne rast a tak by sa mohlo uz brat, ja som to v tehu nemusela brat 🙂

citronely
autor
18. máj 2018

@littledove jj chapem 😊 ja len informacne, lebo mne boj alergolog nalcron ani nedal doniesla mi ho kamoska - on len ze dietu treba dodrziavat... je to katastrofa tato histaminova sranda 😖

littledove
18. máj 2018

@citronely hej hej ja viem :D 2roky som sa s tym trapila kym mi na to prisli, schudla som skoro 20kg kolo toho dalsie problemi s crevami, zaludkom atd... a histaminova dieta nepostaci viem ako sa citis :D urcite skus ten nalcrom niekedy nech sa netrapis 🙂

lednickajana
18. máj 2018

Ak mas problem s histaminom odporucan prirodne antihistaminika pridavat do jedal-bazalka,petrzlenova vnat,cesnak,kamilkovy caj,cervena cibula,jablkaa...byliny s mierou lebo velke mnozstvo bazalky a petrzlenovej vnate moze vyvolat kontrakcie ale to by si jej musela zjest susenej za pol sacku...

lednickajana
18. máj 2018

My sme takto pomohli synovi bez akychkolvek liekov ala daosin a ine sajrajty...