icon

Hnedastý výtok a zápal močových ciest

simka987
11. júl 2016

Ahoj kocky,
Chcem sa poradiť. Som v 5tt a mam slaby hnedy vytok, nie stale hl.rano po toalete a teraz večer.... volala som aj lekarke a ze je to oki, vraj v tomto období kym nejde o červenú krv... ale fakt sa bojim navyse mam zapal mocovych ciest a endometriozu... s priateľom velmi chceme toto bábätko asi bude rozumne ist na pohotovosť. ..

kikus48
12. júl 2016

@simka987 urcite treba istck lekarovi, mala by ti predpisat dufaston a ascorutin. Hnedy vytok v tehotenstve nie je vacsinou ok, viem to lebo som ho mala do 8tt.

simka987
autor
12. júl 2016

@kikus48 dakujem za info, ja som jej aj volala a ze je to oki... no mne sa to nezda... a ty si bola potom uz oki?

laurika1432
12. júl 2016

Je to ok? tak tomu neverím. Určite by si tam mala zájsť sa ukázať. Nie je to sranda zahrávať sa s vlastným zdravím..

kikus48
12. júl 2016

@simka987 ja som po ivf, takze je to trochu ine. Ked som zacala spinit navysili ma davku progesteronu na maximum. V tvojom pripade treba dufaston. Mozes brat aj ascorutin ci celaskon 100 mg. Dufaston je progesteron, hormon ktory udrziava tehotenstvo. Neuskodi. Iba udrzi tehotenstvo. Preto ho nedat je chybou. U mna to skoncilo ze som o jedno z dvojiciek prisla. Pricin krvacania je vela, od banalit po vaznejsie. Nechapem ako ta mohla takto po telefone odbit bez vysetrenia. Isla by som na pohotovost.