Hnedé špinenie v 21. týždni
Ahojte, od vcera vecera pozorujem hnede slabsie spinenie, su tam akoby aj trosku zrazeniny, konzultovala som s gynekologom, vraj je to v poriadku pokial nemam bolesti, tvrdnutie brucha… pokracuje to ako pisem od vcera vecera a dnes rano tiez po utreti, velmi som sa vystrasila a chcela som ist na pohotovost kedze doteraz som ziadne spinenie nemala, vraj sa teda ale mam ukludnit, pohyby celkovo moc necitim kedze mam placentu vpredu, a gynekolog povedal s takymto spinenim by so mnou an pohotovosti nic neurobili a poslali by ma domov, s tym, ze ak sa objavia bolesti a jasno cervena krv, mam sa vratit, mate niekto takuto skusenost?
@olinka1502 a aj beries niečo?
@marhulka13 femibion 2 kazdy den
Ja by som teda šla na pohotovosť, keď pre nič Indie aspoň pre pokoj duše radcej ísť zbytočne ako niečo zanedbat
@olinka1502 ved lekári snáď vedia, čo robia, no mne napr.nasadili utrogestan.
Chod na pohotovosť. Nemala by si mat žiadne spinenie
@olinka1502 ved lekári snáď vedia, čo robia, no mne napr.nasadili utrogestan.
@marhulka13 ved femibion su len vitaminy
Urcite radsej pohotovost ani by som nevahala
@olinka1502 tak ja ťa tiež pošlem na pohotovosť, naozaj choď. To spinenie môže aj prestať, ale sa aj zhoršiť. Na pohotovosti tá pozrú, skontrolujú bábo, možno ti dajú infúziu, lieky, možno si ťa tam pár dní nechajú a budú ti dávať lieky na zastavenie spinenia. Viem o čom píšem, mam 3 deti a počas druhého tehotenstva som často spinila, nikdy to nebrali na ľahkú váhu, vždy ma okamžite riešili, ale dopadlo to dobre, dcéra má už 9 rokov. Uvidíš, možno ti povedia, že máš doma ležať a bude to dobré. Držím palce.
@olinka1502 tak ja ťa tiež pošlem na pohotovosť, naozaj choď. To spinenie môže aj prestať, ale sa aj zhoršiť. Na pohotovosti tá pozrú, skontrolujú bábo, možno ti dajú infúziu, lieky, možno si ťa tam pár dní nechajú a budú ti dávať lieky na zastavenie spinenia. Viem o čom píšem, mam 3 deti a počas druhého tehotenstva som často spinila, nikdy to nebrali na ľahkú váhu, vždy ma okamžite riešili, ale dopadlo to dobre, dcéra má už 9 rokov. Uvidíš, možno ti povedia, že máš doma ležať a bude to dobré. Držím palce.
@macka10 bola som, vysetrili ma a vsetko je v poriadku, vraj moze trvat spinenie aj tyzden kvoli nejakej prasknutej cievke inak je maly aj j v poriadku

@olinka1502 a aj beries niečo?