icon

Hnedé špinenie v prvom trimestri

dom1234
16. feb 2026

Ahojte ja som uz taka zúfalá ze neviem co robit dostali sme sa do 6+1tt pred dvomi týždňami som bola na pohotovosti koli hnedemu spineniu povedali ze vsetko v poriadku okej neriešila som......vcera som bola znovu na pohotovosti koli troche jasnej červenej krvi znovu povedali ze je vsetko poriadku je to zo sexu a ze sa tam nachádza len stará krv povedal ze mam ist k svojej gyn vo štvrtok.....ale od včerajšieho vyšetrenia to tečie tak o trosku viac ako predtým mam take jemne menštruačné bolesti to mam od začiatku stretla ste sa stým niektorá ze vam to takto viac tieklo a vsetko bolo v poriadku ja som uz na pokraji zúfalstva k lekárke mam ist vo štvrtok a neviem co mam robit uzivam progestanelle na vkladanie 1x vecer viem ze je to začiatok a je to buď/alebo ale strach tam je rozmýšľanie tiez ci je vsetko v poriadku ....ďakujem za kazde info

anonym_ba5a71
16. feb 2026

Začni používať diakritiku lebo také dlhe vety čítať je katastrofa a k tvojmu stavu, už si mala byť na ceste za tvojim gyn

anonym_48efb9
16. feb 2026

Po návšteve pohotovosti sa máš vždy hlásiť do 3 dní u lekára. Odkiaľ máš teda termín, že tam máš ísť až vo štvrtok? Tvoj lekár ani nevie, že si bola cez víkend na pohotovosti a ze sa ti odvtedy stav zhoršil. Ja by som šla hneď teraz ku gyn

anonym_029ddc
16. feb 2026

Co chces pocut, si tehotna par tyzdnov a je to bud alebo...nikto ti plod v tomto stadiu nezchrani, co sa ma stat, to sa stane. A pis normalne tak, aby sa to dalo citat.

anonym_7cf498
16. feb 2026

Po návšteve pohotovosti som sa na druhý deň mala hlásiť u gyn. Tá mi hneď povedala, že žiadny sex. Dr. mi dala progestranelle na vkladanie. U mňa všetko dobre dopadlo. Ja som bola na pohotovosti v piatok, takže v pondelok u svojej gyn.