icon

Hnedý výtok po 3D ultrazvuku

janka1989ya
15. máj 2014

Ahojte ,
Včera sme mali 3D UTZ , ale Naše malé sa "jašilo" nechcelo sa zastaviť , takže Nás p.doktor poslal poprechádzať sa ,aby sa natočilo ako treba 🙂
No,ale čo sa týka pohlavia nevedel to určiť ,pretože stále vyvádzalo ..odhad je chlapček 😉
Dnes som bola na poradni ,a ráno mi začal ako keby hnedý výtok - tak som jej to povedala..
utorok po sexe večer nič ,a ráno hej cez deň to ustúpilo a dneska zasa tak ma skontrolovala bábätko je v poriadku ,čo sledovala p.doktorka ,a dala mi magnézium a o dva týždne kontrola.
P.styk samozrejme už nebudeme riešiť aj mi ho zakázala len to špinenie teraz ustúpilo ,ale pred chvíľou zasa ..

Hnedý výtok po 3D ultrazvuku
siska53
15. máj 2014

A aka,je otazka?

lyzzy
15. máj 2014

@siska53 .... 😀 😀

m_ij_ka
15. máj 2014

😀 😀 😀

leslyelee
15. máj 2014

@siska53 😀 😀 Asi pohlavie !? 😀 Ktoré vieme s jenoduchosťou zistiť my tu 🙂 Podla mňa chlapček 😀

nanulik
15. máj 2014

nechapem vo co gou.... ale viem isto ze sa skovava pismenko "ch"

maartinkaa
15. máj 2014

😀 😀 😀 😀

anelehka
15. máj 2014

asi roztrzita buduca maminka 😀 😀 😀

jabadaba
15. máj 2014

...and what´s the point? 😵

dejnas
15. máj 2014

nechcela by si tento príbeh napísať radšej do svojho fotoblogu? 😉

stellamaris
15. máj 2014

som Slovenka,ale nazvu temy veru nerozumiem 😀 😀

zita19
15. máj 2014

@stellamaris vsak nevies ? Nova gramatyka alebo pravopys... To sa tu šýry nejako pryríchlo na moj vkus. Ale uz trenujem

stellamaris
15. máj 2014

@zita19 vsak vydym 😀 sa naucim aj ja,lebo pysem ako idyot 😀 😀

bodka70
15. máj 2014

Niekto sa tu asi zhovára (píše si) sám so sebou 😉 😀 😀 😀. No má to svoje výhody, že? 😉

zita19
15. máj 2014

@bodka70 sranda zacne, ked sa zacne hadat 😀 😀 😀

stellamaris
15. máj 2014

@zita19 no,novy nazov je teda ina kava 😉 a sme pri vytoku.................... 😝 nejake spinenie,no stava sa v tehu aj inym.................

zita19
15. máj 2014

@stellamaris Este raz som ten prvy prispevok precitala... Ze je zrovna vytok podstatou problemu by mi nedoslo ani v najdivokejsom sne... Ale zas este stale nie som majitelkou krystalovej gule... 😀 😀

anatalia77
15. máj 2014

@zita19 mozno to upravil admin..snazil sa,a vsak tiez je len clovek 🙂

zita19
15. máj 2014

@anatalia77 vsak ja viem ze admin... Ale ja by som vybrala nieco veselsie z tej spravy Naše malé sa "jašilo" sa mi paci uplne najviac 🙂

stellamaris
15. máj 2014

@zita19 ani ja nemam kristalovu gulu 😀 a s vytokom by som sa isla ukazat najblizsiemu gynekologovi,pre istotu 😝

anatalia77
15. máj 2014

@stellamaris bola u gynekologa,a dostala zakaz sexu..

stellamaris
15. máj 2014

@anatalia77 to viem,citala som to hore...........iba vravim,ze skoda tu vypisovat o vytoku,ked mame gynekologov. Zakaz sexu sa rozumie ako samozrejmost,ked tehotne maju vytok alebo zacnu krvacat...............

jabadaba
15. máj 2014

@dejnas tiez mi to pride vhodnejsie, kedze je to skor o oznameni co a ako uzsiemu kruhu "divacok".

siska53
15. máj 2014

@nanulik tak potom to bude dievca,lebo "ch" chyba. 🙂)