icon

Hnedý výtok v 6. týždni tehotenstva

lilly2015
23. jún 2025

Dobrý deň som po umelom oplodnení a v sobotu som utekala na pohotovosť lebo v noci som si našla na toaletnom papieri červenú jasnú krv zľakla som sa a na pohotovosť som už išla že asi už potratim.Doktorka ma vyšetrila a povedala že ona vidí iba menstruačne hlieny a urobila mi sono kde bábätko krásne bilo srdiečko.Pichla mi Dicinone a povedala že do jedného dňa by to malo prestať krvácať.Dnes som bola u svojho gynekológa a povedala som mu že mám už len špinenie niekedy capučinkovej farby a niekedy tmavý výtok....urobil sono a povedal mi že bábätko krásne narástlo ale špiniť by som nemala že to môže niekedy aj skončiť potratom nasadil mi lieky Dicinone a ascorutin ...Bojím sa že môžem prísť o bábätko keď to špinenie neprestane nevravím že to špinenie je stále ale v priebehu dňa na intímne vidím malé flaciky

krasneleto
23. jún 2025

@lilly2015 ahoj. od 5+2 som krvacala, neskor spinila az do 22 tt... mala som hematom ... zo zaciatku to bolo velmi nebezpecne, a babatko ohrozujuce, nakolko to bolo 5x vacsie ako samotne babatko... ale ustalo... brala som progesteron a ascorutin... babatku sa darilo, rastlo a hematom sa zmensoval... mysli pozitivne... ja som bola odvtedy na rizikovom ...

veklipo
23. jún 2025

Ja som pri IVF spinila az do 20tt. Strasne som sa bala, furt som bola u doktorky. Potom to preslo a vsetko bolo ok.

maminkadeticiek
23. jún 2025

Ci sa bojis ci nie,viac uz urobit nedokazes.Bide ako bude.Ale zatial to vyzera ze nie su ziadne dovody na obavy.

lilly2015
autor
25. jún 2025
@veklipo

Ja som pri IVF spinila az do 20tt. Strasne som sa bala, furt som bola u doktorky. Potom to preslo a vsetko bolo ok.

@veklipo ahoj a čo ti NATO doktorka povedala ?A špinila si celý deň či iba sem tam?

veklipo
25. jún 2025
@lilly2015

@veklipo ahoj a čo ti NATO doktorka povedala ?A špinila si celý deň či iba sem tam?

@lilly2015 obcas cely den. Zvysili mi utrogestan. a viac nic, babatko prosperovalo, tak to treba "vydrzat". Ale bolo to narocne na psychiku.