Hnedý výtok v 6. týždni tehotenstva
Dobrý deň som po umelom oplodnení a v sobotu som utekala na pohotovosť lebo v noci som si našla na toaletnom papieri červenú jasnú krv zľakla som sa a na pohotovosť som už išla že asi už potratim.Doktorka ma vyšetrila a povedala že ona vidí iba menstruačne hlieny a urobila mi sono kde bábätko krásne bilo srdiečko.Pichla mi Dicinone a povedala že do jedného dňa by to malo prestať krvácať.Dnes som bola u svojho gynekológa a povedala som mu že mám už len špinenie niekedy capučinkovej farby a niekedy tmavý výtok....urobil sono a povedal mi že bábätko krásne narástlo ale špiniť by som nemala že to môže niekedy aj skončiť potratom nasadil mi lieky Dicinone a ascorutin ...Bojím sa že môžem prísť o bábätko keď to špinenie neprestane nevravím že to špinenie je stále ale v priebehu dňa na intímne vidím malé flaciky
Ja som pri IVF spinila az do 20tt. Strasne som sa bala, furt som bola u doktorky. Potom to preslo a vsetko bolo ok.
Ci sa bojis ci nie,viac uz urobit nedokazes.Bide ako bude.Ale zatial to vyzera ze nie su ziadne dovody na obavy.

@lilly2015 ahoj. od 5+2 som krvacala, neskor spinila az do 22 tt... mala som hematom ... zo zaciatku to bolo velmi nebezpecne, a babatko ohrozujuce, nakolko to bolo 5x vacsie ako samotne babatko... ale ustalo... brala som progesteron a ascorutin... babatku sa darilo, rastlo a hematom sa zmensoval... mysli pozitivne... ja som bola odvtedy na rizikovom ...