Hrčka v prsníku počas tehotenstva
Ahojte baby potrebujem sa svami poradit. V pravom prsniku som si nahmatala hrcku cca 1.5 cm neboly a moc nieje ani pohybliva. Som vo 4 mesiaci tehotenstva. NAKOLKO som v zahranici tak moc to ani lekary neriesia kvoly tomu ze som tehotna. Citala som ze to moze byt zhluk mliecnych zliaz no nwm ... Mala z vas nieaku takuto skusenost ?? Dost ma to znervoznuje . :'(
@elisha111 no ja som na take nadorceky bola operovana uz 7x, na striedacku oba prsniky.u mna je hlavne problem to,ze strasne rychlo rastu. Teraz mam dalsi, ma uz 4,5 cm, a to som tak v polovicke tehotenstva, tak snad stihnem porodit,skor, ako mi roztrhne prsnik. Kazdopadne,najdolezitejsie je,zistit co to je.drzim palce,a vela zdravicka prajem 😉
@elisha111 kojenim by sa to aj mohlo vstrebat.pocas tehu ti s tym nic nevedia urobit a na sono by to bolo tiez skreslene lebo ti rastu prsia bplyvom horm.zmien.po kojeni to planujem riesit aj ja.ta pohyblivost je ze koza nad hrckou je pohybliva.nemusi ti "skakat" cela hrcka.

@elisha111, s najcacsou pravdepodobnostou to bude zvacsena prsna zlaza, v tomto obdobi prechadzaju prsia velkymi zmenami, ale urcite by som na to upozornila gynekologa, a nie je problem urobit sono, pre istotu.