icon

Hyperechogénny endokardiálny fokus

aduska211
13. feb 2015

Ahoojte mali ste to niekto? a viete co presne to znamena ani google to nevie najst. Vsetko je v poriadku, doktor povedal ze je to bezne ale ja sa predsa bojim v sprave to mame ☹

1dorotka1
14. feb 2015

Ahoj echogenne fokusy na srdiecku je potrebne sledovat a do 30tt sa stratia...nic neznamenaju

aduska211
autor
27. feb 2015

@1dorotka1 dakujem velmi pekne za odpoved 🙂

moka066
4. mar 2015

@aduska211 a lekár ti nato nič nepovedal ?

moka066
4. mar 2015

@aduska211 u nás bol zachytený aj vagov reflex tak som objednana na ultrazvuk ale špeciálny so zameraním na srdiečko..

aduska211
autor
5. mar 2015

@moka066 lekar nam povedal, ze je to v poriadku ze denne vidi 3 take pripady, ze keby sa to objavilo s dalsimi priznakmi tak je to moznost Downa ale kedze to bolo len takto same tak je to ok. Ja som bola v Martine u MUDr. Grochala tak si myslim ze on je presne na take veci odbornik a keby to bolo take vazne tak by nam to urcite povedal, ale aj tak som chcela od niekoho aj osobnu skusenost

moka066
5. mar 2015

@aduska211 aha.tak ty máš iný prípad troska..lebo mi to mame v kombinácii s cystou v hlavičke a to je ten horší prípad..ja som bola tiez u dr. Ktorý sa zaoberá takýmito prípadmi..tak uvidím ako to dopadne.

jeinabe
24. feb 2016

@aduska211 ahoj mozem sa ta opytat ako ste dopadli s tym fokusom? Tiez som bola u Grochala a povedal mi to iste co tebe....dakujeeem...

aduska211
autor
24. feb 2016

@jeinabe Ahooj, ja som sa pytala potom ked sme boli v 30tt znova na to a on povedal ze to tam stale je ze to nezmizne len tak ale ze sa nemam bat ze to nic nie je ze to ma vela deti, ze to potom casom zanikne, a uz mame 7m mala je uplne zdrava, nemas sa coho bat 😉

moka066
24. feb 2016

Aj my sme mali také podozrenia a malinky bude mať čochvíľa 8 m.a je zdravucky.klop klop. Držím palce

jeinabe
24. feb 2016

@aduska211 @moka066 dakujem dievcata....tak ma to zase trosku zarazilo, inak je vsetko v poriadku....tiez mi povedal, ze nieje to nic vazne.....a boli ste aj na kontrole u kardiologa uz s malickymi?

moka066
24. feb 2016

@jeinabe nám sa to vstrebalo ku koncu tehotenstva.tak dr.povedal že nikam netreba.ale neni sme s ním spokojný tak meníme lekára a novej dr.sa nato spytam..

jeinabe
24. feb 2016

@moka066 ale odlahlo mi, ze som na nete nieco o tom nasla.....lebo kazdy, ze nic to neznamena, ale na naleze z 3D USG to tam svieti cervenou.....no a cloveka, aby to neznepokojilo.....ani poriadne mi nikto nevysvetlil, co to presne znamena, len ze je to marker, kdesi som sa docitala, ze to sa uklada vapnik, niekde kalcifikat atd....

moka066
24. feb 2016

@jeinabe veď to.že nikto nič nevysvetli a pritom pri každom ultrazvuku kontrolovali hneď ako prvú vec..ja som bola nadstavena na pozitívne myslenie a nakoniec to aj dobre dopadlo.treba veriť že všetko dobre dopadne 😉.držím palceky

jeinabe
25. feb 2016

@moka066 dakujem velmi pekne, aspon vy ste ma ukludnili dievcata.....