Hyperechogénny endokardiálny fokus
Ahoojte mali ste to niekto? a viete co presne to znamena ani google to nevie najst. Vsetko je v poriadku, doktor povedal ze je to bezne ale ja sa predsa bojim v sprave to mame ☹
@moka066 lekar nam povedal, ze je to v poriadku ze denne vidi 3 take pripady, ze keby sa to objavilo s dalsimi priznakmi tak je to moznost Downa ale kedze to bolo len takto same tak je to ok. Ja som bola v Martine u MUDr. Grochala tak si myslim ze on je presne na take veci odbornik a keby to bolo take vazne tak by nam to urcite povedal, ale aj tak som chcela od niekoho aj osobnu skusenost
Aj my sme mali také podozrenia a malinky bude mať čochvíľa 8 m.a je zdravucky.klop klop. Držím palce
@moka066 ale odlahlo mi, ze som na nete nieco o tom nasla.....lebo kazdy, ze nic to neznamena, ale na naleze z 3D USG to tam svieti cervenou.....no a cloveka, aby to neznepokojilo.....ani poriadne mi nikto nevysvetlil, co to presne znamena, len ze je to marker, kdesi som sa docitala, ze to sa uklada vapnik, niekde kalcifikat atd....

Ahoj echogenne fokusy na srdiecku je potrebne sledovat a do 30tt sa stratia...nic neznamenaju