icon

Ide o missed abort?

kakkinaender
16. sep 2021

Ahojte zienky.
Ak ste zažili niečo podobne budem rada ak napíšete svoj názor.
12 decembra 2020 som mala missed ab.
Teraz sa mi podarilo otehotnieť zase,
6 týždeň som bola na kontrole, srdiecko pekne bilo, všetko sedelo, tak isto mi predpísala duphaston.
Dnes som bola na kontrole, pani doktorka nevedela baby najprv nájsť, potom ho našla no viditeľnosť bola zlá, vraj sa to niekedy stáva, a preto sme nevideli či srdiecko bije.
No podľa poslednej menštruácie by som mala byt dnes 8+3tt, a na kontrole malo embryo veľkosť na 7 týždeň.
Tak má objednala hneď na nedeľu, aby sme spravili ešte jeden ultrazvuk, či mu bije srdiecko. Vzali mi aj HCG zajtra tam mám volať.
O5 mám strach 😢😢😢

dada337
16. sep 2021

@kakkinaender ahoj, bohužiaľ áno stalo. Určite trvať aby ťa tvoja dr. posielala na všetky vyšetrenia. U mňa bol problém s krvou, momentálne som tehotná a picham si clexane a všetko v poriadku.... Držím palce, je to ťažké obdobie ale bude dobre ❤️

miskamicha
16. sep 2021

@kakkinaender v takom tyzdni je to vzdy 50:50. Zalezi aj od kvality USG.... ak by sa to nebodaj opakovalo, tak vude potrebne vysetrenie na hematologii,reprodukcnej imunologii, ebdokrinologii. A v mozno uz aj v case ovulacie pichat fraxiparin,pre istotu. Plus partner vysetrit spermiogram.. vela missed ab.je kvoli genetike,plodik by to jednoducho nezvladola a nebol by zivotaschopny...priroda si to takto vyselektuje /aj ja som zazila 2x /. Drzim silno palce aby bolo vsetko v poriadku!

kakkinaender
autor
19. sep 2021

@miskamicha stal sa zázrak 🥰
Dnes kontrola,
Týždeň zrazu sedel a srdiecko bilo🥰🥰🥰🥰😍😍😍

miskamicha
19. sep 2021

@kakkinaender tak to je super 😊 len tak dalej

dada337
21. sep 2021

@kakkinaender super, držím palce nech je len už dobre ❤️😀