icon

Intenzívna bolesť v podbrušku v 38. týždni tehotenstva

27. máj 2025

Ahojte, neviete čo by to mohlo byť? Od rána mám takú zápchu že má bolí každý pohyb ale vždy ako sa bábätko pohne tak na veľkú idem len zo mňa vyjde proste malo 😅 lenže teraz hodinu mám také bolesti že keď sa malý hýbe tak ma to strašné bolí v podbrušku ako keby ma niekto pichal nožom 😫🤷‍♀️ strasne mi tlačí na kŕčok a je to taká bolesť že sa mi moc nedá ani hýbať len sa to snažím predýchať. Niesu to také "kontrakcie" ako mi vraveli že to bude ako pri menštruácii tak neviem čo by to mohlo byť a je mi aj trochu na zvracanie a posledné 3 dní mám opuchnuté ruky a nohy a ruky mi aj dosť tŕpnu 😅 zajtra idem na kontrolu a som v 38 týždni.

kikusenka1
27. máj 2025

Predzvesť pôrodu

kikusenka1
27. máj 2025

Keď sa ti ale niečo nezda zbehni na pohotovosť dajú ta na pásy a uvidia ci máš kontrakcie. Pripadne si daj teplu sprchu na brucho keď sa to zhorší sup do nemocnice. Teplá voda vždy uľaví a keď nie tak potom už bude porod

autor
27. máj 2025
@kikusenka1

Predzvesť pôrodu

@kikusenka1
@kikusenka1
Ďakujem za odpovede 😅☺️ skúsim tu sprchu a keď to prejde tak zajtra poviem na kontrole 😅

kikusenka1
27. máj 2025

V 38. tt sa už bežne rodí. To len moje deti išli v 41.😂

jaskolka
27. máj 2025

Je možné že už sa ti začína pôrod

kikusenka1
28. máj 2025

@autor no ako si dopadla?

autor
28. máj 2025
@kikusenka1

@autor no ako si dopadla?

@kikusenka1 otváram sa a mám aj slabe nepravidelné kontrakcie ale som ešte doma 😀 snáď sa mi to spustí samé do ďalšej kontroly.

kikusenka1
28. máj 2025

Super držím palce 🥰

autor
28. máj 2025
@kikusenka1

Super držím palce 🥰

@kikusenka1 ďakujem 😅 aj sa teším ale aj sa bojím 😂😀

kikusenka1
29. máj 2025

Ano, poznám tie pocity😃 treba myslieť na to ze sa o chvíľku narodí novy človiečik a keď lekar povie tlačte tak to už je potom rychlovka 😊