Ischias a lieky na zvládnutie bolesti počas tehotenstva
Ahojte prosím vás bez hlúpych nadávok...je tu nejaká mamička alebo tehotná ktorá koli neznesitelnym bolestiam bola na flectore od 27tt? Už som tu kedysi písala kôli ischiasu...žiaľ nemocnica okrem mesocainu mi nič nevie dať, neurológ obstreky ktoré ani nachvilku nepomohli tak mi gynekologicka odporučila flector 50mg keďže ani panadol 1000 nezaberá ..jediné po flectore viem trošku aj prejsť bez bolesti.
Jaj som zabudla napísať, fyzio mi ukázal cviky ktoré nepomáhajú ...už má to drží 3 týždne ...
určite otravovať lekárov, inak skončíš na dlhší čas v nemocnici. Blízky príbuzný to mal, ratovali ho v nemocnici niekoľko týždňov.
určite otravovať lekárov, inak skončíš na dlhší čas v nemocnici. Blízky príbuzný to mal, ratovali ho v nemocnici niekoľko týždňov.
@anonym_2afc1a mne už jedná neurologicka povedala že má nechce už ani vidieť že nech to pochopím že som tehotná a nič okrem mesocainu mi nedajú

a fizioterapeuta ci chropraktika si neskusila? lepsie ako tabletky . da sa pomoct aj ked si tehotna ..