Jačmeň na viečku v 34. týždni tehotenstva
Prosím vás uz som naozaj zúfalá co robiť mam jacmen na viečku bola som k očnej ta mi nic nedala lebo ze som tehotná ze ona nic neda nato poslala ma na chirurgiu išla som tam a oni mi len pred písali masť Tobradex a suché teplo aby som dávala tie vankúšiky tak som kúpila v Lekárni. Ale uz su tomu 2 týždeň a nic lepšie stale rovnako mam vidno akoby hnis ale nepraskne ani za nic 🙁 nikdy som toto nemala a teraz ked som tehotná muselo to prísť och .
A este pred tym ked som išla k očnej a na chirurgiu tak som skúšala obklady aj s harmančeka aj borovu vodu a nic nepomohlo ani to. Som stoho na nervy úprimne
@anonym_autor Treba davat Tobradex kvapky cez den a mast na noc (alebo este lepsie Tobrex) - vie napisat na priamu platbu aj obvodak, stoji to par Eur.., a čaj Očianka lokalne tiez pomaha...
poznam dochodkynu, ktorejto vdaka tym kvapkam preslo, eln to trvalo pomerne dlho, asi aj 2M.

@anonym_autor raz som to presne takto mala, nie a nie prasknúť a zmiznúť. Museli mi to zakrokom odstrániť ale nebola som tehotná.