Je bolesť podbruška v 17. týždni tehotenstva normálna?
Ahojte baby chcela by som sa spýtať či máte niektorá skúsenost stým že ma strašne bolí v podbrušku je to normálne v 17. Týždni tehotenstva? Je to v poriadku alebo sa mám obávať
Môže ti len maternica rásť a naťahovať sa, no ak si myslíš že tam nie je niečo ok úplne na mieste je navštíviť gynekológa.
@michaela789 bolí ma len v podbrušku cítim to tak ako keby som mala dostať menštruáciu
@malenka0200 to by malo byť v norme. Môže to byť aj signál, že potrebuješ oddych. Nohy hore a skús sa nestresovať.
@malenka0200 ja som mala takisto taký pocit..doktorka mi hovorila že sa rozťahuje maternica a neskôr to bolo aj horšie keďže už babo rástlo…dopraj si oddych a čas pre seba ak je to možné
@malenka0200 ja keď som bola v 18tt tiež som mala takéto menštruačné bolestí asi cca 3 dní. Vie ma sem tam poboliet aj vo vyššom týždni. Je to ale chcilkove. Ale vždy mám pocit že minarastie brucho potom. Keďže je všetko v pohode, pripisujem to rastu maternice

@malenka0200 Tupá bolesť brucha je normálna hocikedy v tehotenstve. Maternica pracuje, väzy sa naťahujú, tu a tam pritlačený nerv... Kým to nie je ostrá neznesiteľná bolesť alebo krvácanie, malo by to byť v poriadku.
Neviem, čo myslíš tým že ťa to bolí "strašne". Ak je to neznesiteľné a nevieš pre to fungovať, povedz o tom lekárovi.