icon

Je buchnutie brucha v 17. týždni nebezpečné?

12. sep 2025

Ahojte, som v 17. týždni tehotenstva a omylom som sa buchla do brucha v mieste niekde pod pupkom, ale tak, že som sa buchla o stojan na pradlo, ktorý bol prázdny, ale som ho tak posunula. Síce troška som cítila takú slabú bolesť,ale po chvíľke to prestalo.
Viem že sú aj horšie údery, ale toto je moje prvé dieťa, tak sa bojím.

anonym_d71f06
12. sep 2025

@anonym_autor ak to bolelo, skontrolujte sa u gyn.

pribinak
12. sep 2025

Ja že si narazila do stola a máš modrinu cez pol brucha ….toto fakt nie.

sajmonka_1216
12. sep 2025

Prázdny stojan na prádlo?? To fakt? Áno, prvé dieťa, ok, človek nevie všetko, ale netreba preháňať

anonym_2ed896
12. sep 2025
@sajmonka_1216

Prázdny stojan na prádlo?? To fakt? Áno, prvé dieťa, ok, človek nevie všetko, ale netreba preháňať

@sajmonka_1216 trikrat som mala rozpisany prispevok a vzdy som ho zmazala, lebo budem "za zlu". Ale napriek tomu ze argumenty su "ved je to prve dieta" a "ved clovek ma strach", akoze, nemam slov... Ludia uz fakt schadzaju zo zdraveho rozumu. A teraz ma zabite a ukamenujte 🙈

anonym_a6a250
12. sep 2025

@anonym_autor sleduj sa, ak budeš mať nejaké podozrenie choď k dr. Ja sa tresnem každú chvílu kdesi, keby som tehotná snáď tu nebudem do veštiarne modrého koníka písať 10 príspevkov denne. Neexistuje tabuľka podľa ktorej ti cudzí ľudia vyveštia či je toto udretie ok alebo nie. To už ozaj niektorí neviete sami za seba rozhodnúť nič?

mimi1256
14. sep 2025

Dneska sa mne stalo ze som trhala obchode sacok a mne mi ruka vyletela do brucha ale medzi pupkom . Som 17tt a bojim sa ze sa babu neco stalo