icon

Je krvácanie v 5. týždni tehotenstva bežné?

nicooolet
24. jan 2025

Ahojte,chcela by som sa spýtať na vaše skúsenosti,či sa niektorej z vás stalo čosi podobné a aké to malo pokračovanie...
Pred pár dňami som začala krvácať,krvácanie mi trvalo približne jeden deň,nemala som žiadne bolesti,na pohotovosti mi pichli injekciu aby sa krvácanie zastavilo...doktor mi predpísal lieky Utrogestan,doktor povedal že to vyzerá byť v poriadku,hcg mám vyše 3000...
Zneistili má na pohotovosti kde mi lekar povedal že ide o začínajúci potrat.. Na druhý deň mi môj lekár povedal že mi neurobili všetky potrebné vyšetrenia a podľa jeho názoru vyzerá byť všetko v poriadku... Nemáte niekto podobnú skúsenosť,cítim sa veľmi neisto...

simona1998
24. jan 2025

@nicooolet robili ti už aj sono ?

nicooolet
autor
24. jan 2025

@simona1998 Sono mi robili,doktor povedal že na daný týždeň vyzerá byť všetko v poriadku

lyinda
24. jan 2025

@nicooolet áno, bola som okolo 6teho týzdna aj ôsmeho cca hospitalizovaná kvôli špineniu, ja som to mala vždy len pri utretí, ale jasnočervenú krv, nechali ma hospitalizovanú vždy 4dni a na sone bolo vždy všetko ok 🙂

vorkola
24. jan 2025

Nie je to bezne, smer gynda

smejka200
Autor odpoveď zmazal
nicooolet
autor
16. feb 2025

@smejka200 Dobrý deň,ja som mala na pohotovosti to isté,dokonca mi doktor povedal že je to začínajúci potrat,boli to dlhé týždne ale presne na Valentína mi doktor robil sono,naša malá fazuľka je v poriadku,krásne nám bije srdiečko,pokiaľ ste nemali bolesti,budem vám držať palce ... Nech vám všetko dobre dopadne

smejka200
Autor odpoveď zmazal
eny11
Autor odpoveď zmazal
eny11
26. apr 2025

@nicooolet ako ste dopadli?

nicooolet
autor
27. apr 2025
@eny11

@nicooolet ako ste dopadli?