icon

Je krvavý výtok po kyrete v poriadku?

ruza2472000
25. jún 2025

Dobrý deň chcem sa spýtať 11.6.2025 mi robili kyret zamlknute tehotenstvo.chcem sa spýtať som 14dni po kyrete a mala som pohlavný nechránený styk,ale dávali sme si pozor no dnes ranno po utreti som vydela taky slabo krvany výtok/špinenie ch em sa spýtať či je to v poriadku ale sa mam obávať vopred Ďakujem

sunshine_18
25. jún 2025

🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️riskujes vaznu infekciu a zapal… mali ste si dat pohov aspon 6tyzdnov , kym sa zahojis

ivik4
25. jún 2025

To nemohlo pockat ? Sa infekcie nebojis ? Tak ja som po kyrete sem tam zaspinila aj neskor preto by ma to ani nenapadlo

rybkoava
25. jún 2025

To baby ozaj neviete vydržať? 🙈Toto je už niekoľka téma, čo som tu na mk čítala. Chodím ku gyn., ktorá je moja známa a bola som prekvapená, keď sa ma nato pýtala. To není len o tom, že neostanem tehotná. Treba dodržať 6 týždňov. To je normálny zákrok, aj keď to trvá chvíľu. Ešte aj v nemocnici pri prepušťani Vás nato museli upozorniť.

sisska96
25. jún 2025

Náhodou netreba po hocijakom zákroku čakať 4-6 týždňov?

jaskolka
25. jún 2025

Že si mala dodržať "šestonedelie". To ťa nepoučili o riziku infekcie?To fakt bolo treba hneď "skočiť"na to?🙈🙈

jaskolka
25. jún 2025
@sisska96

Náhodou netreba po hocijakom zákroku čakať 4-6 týždňov?

@sisska96 áno, treba,to je v podstate ako šestonedelie,krcok bol umelo roztiahnuty aj maternica sa musí zahojiť. Nechápem,kde sa niektoré ženy ponáhľajú,že nevedia vydržať pár týždňov bez sexu,je tu viac takých tém

sisska96
Autor odpoveď zmazal
sisska96
25. jún 2025
@jaskolka

@sisska96 áno, treba,to je v podstate ako šestonedelie,krcok bol umelo roztiahnuty aj maternica sa musí zahojiť. Nechápem,kde sa niektoré ženy ponáhľajú,že nevedia vydržať pár týždňov bez sexu,je tu viac takých tém

@jaskolka Mne iba odcvakli malý polyp a tiež bolo potrebné čakať 6 týždňov

ruza2472000
autor
25. jún 2025

Tak sa mam obávať komplikácií že nieje niečo v poriadku?? Bolesti žiadne nemám na internete som čítala ze sa ma počkať 12az 14dni aspoň od zákroku tak teraz neviem či sa mám obávať ze niečo nebude v poriadku?? v Pondelok idem na kontrolu k Dr

jaskolka
25. jún 2025
@ruza2472000

Tak sa mam obávať komplikácií že nieje niečo v poriadku?? Bolesti žiadne nemám na internete som čítala ze sa ma počkať 12az 14dni aspoň od zákroku tak teraz neviem či sa mám obávať ze niečo nebude v poriadku?? v Pondelok idem na kontrolu k Dr

@ruza2472000 tak lepšie sa je pýtať gynekológa,nie internetu. Po kyrete sa dodržiava "šestonedelie"práve z dôvodu,že máš zákrokom nasilu roztiahnuty krcok a je tam riziko poranenia,infekcie, krvácania a podobne.Aj maternica sa musí zregenerovať, všeobecne sa berie ,že styk až po prvej,menštruácii po kyrete, je to vlastne znak,že už je všetko v poriadku. Čudujem sa,že ti to nepovedali v nemocnici,mne to automaticky pri prepúšťaní vraveli,kyret som mala tiež z dôvodu MA