Je krvavý výtok po kyrete v poriadku?
Dobrý deň chcem sa spýtať 11.6.2025 mi robili kyret zamlknute tehotenstvo.chcem sa spýtať som 14dni po kyrete a mala som pohlavný nechránený styk,ale dávali sme si pozor no dnes ranno po utreti som vydela taky slabo krvany výtok/špinenie ch em sa spýtať či je to v poriadku ale sa mam obávať vopred Ďakujem
To nemohlo pockat ? Sa infekcie nebojis ? Tak ja som po kyrete sem tam zaspinila aj neskor preto by ma to ani nenapadlo
To baby ozaj neviete vydržať? 🙈Toto je už niekoľka téma, čo som tu na mk čítala. Chodím ku gyn., ktorá je moja známa a bola som prekvapená, keď sa ma nato pýtala. To není len o tom, že neostanem tehotná. Treba dodržať 6 týždňov. To je normálny zákrok, aj keď to trvá chvíľu. Ešte aj v nemocnici pri prepušťani Vás nato museli upozorniť.
Náhodou netreba po hocijakom zákroku čakať 4-6 týždňov?
Že si mala dodržať "šestonedelie". To ťa nepoučili o riziku infekcie?To fakt bolo treba hneď "skočiť"na to?🙈🙈
Tak sa mam obávať komplikácií že nieje niečo v poriadku?? Bolesti žiadne nemám na internete som čítala ze sa ma počkať 12az 14dni aspoň od zákroku tak teraz neviem či sa mám obávať ze niečo nebude v poriadku?? v Pondelok idem na kontrolu k Dr
Tak sa mam obávať komplikácií že nieje niečo v poriadku?? Bolesti žiadne nemám na internete som čítala ze sa ma počkať 12az 14dni aspoň od zákroku tak teraz neviem či sa mám obávať ze niečo nebude v poriadku?? v Pondelok idem na kontrolu k Dr
@ruza2472000 tak lepšie sa je pýtať gynekológa,nie internetu. Po kyrete sa dodržiava "šestonedelie"práve z dôvodu,že máš zákrokom nasilu roztiahnuty krcok a je tam riziko poranenia,infekcie, krvácania a podobne.Aj maternica sa musí zregenerovať, všeobecne sa berie ,že styk až po prvej,menštruácii po kyrete, je to vlastne znak,že už je všetko v poriadku. Čudujem sa,že ti to nepovedali v nemocnici,mne to automaticky pri prepúšťaní vraveli,kyret som mala tiež z dôvodu MA

🤦🏽♀️🤦🏽♀️🤦🏽♀️riskujes vaznu infekciu a zapal… mali ste si dat pohov aspon 6tyzdnov , kym sa zahojis