Je normálna bolesť v 33. týždni tehotenstva?
Ahojte som cca 32-33 týždeň a posledné asi 2 týždne cítim že mám bolesti odspodu ale z vonku napríklad po malej potrebe keď sa utieram alebo keď si sadám nieje to daka neznesiteľná bolesť ale predtým som to nemala a som tehotna prvý krát tak sa pre istotu opýtam či to je normálne alebo to mám riešiť poradňu mám až o 10 dni ďakujem za odpovede
Áno ja to iste.. najhoršie to je v noci keď sa prevalujem zo strany na stranu. Ak sa neotvaras tak to je lonova kosť ktorá sa pripravuje na porod.
@ninka99865 naposledy som bola pred mesiacom u gynekológa a povedal mi že sa neotváram no odvtedy sa toho mohlo veľa zmeniť uvidíme teraz o 10dni idem zas hlavne ma ukludnilo že to nieje nič nezvyčajne
@misulkasikulka áno určite ta pozrie aj krcok by mal odmerať.. ja som sa tiež tak zľakla najprv lebo som prvý krát tehotná ale je to úplne bežne 🙂
@misulkasikulka je to normálne, telo a panva sa pripravuje na pôrod, švy v panve sa uvoľňujú, hlavička sa bude bude čoraz viac tlačiť dolu, preto to tak boli.
Ja som ku koncu mala problém sa otočiť v posteli, lebo to bolelo. Nič sa nedá robiť s tým, len vydržať. Po pôrode to prejde.

@misulkasikulka mňa tak boleli lonove kosti hlavne v noci, ale neskôr.Pozri sa či ti nevystúpil žily.Asi Ti bábätko tlačí, ale spomen to lekarovi