icon

Je normálna bolesť v krížoch?

pituska89
2. aug 2013

Ahojky, chcem sa opytat, sem tam ma pobolieva spodok bruska a dnes ma zacali boliet krize je to normalne? Nie je to prichadzajuci potrat???? dakujem za odpovede

livocka21
2. aug 2013

no mna krize boleli od zaciatku a je to stale horsie a horsie.... aj podbrusko zvykne bolievat.... neboj sa je to normalne 🙂

sunny170
2. aug 2013

A bude to stále horšie a horšie. Mna v tehu hrozne boleli kríze a myslela som,že pôrodom to skončí....kdeze....sú dni,kd sa ani nevyrovnam;)

maminag
2. aug 2013

mňa boleli tiež kríže, ale až tak, že ak som si ľahla na chrbát, nedokázala som sa už otočiť, musel mi pomáhať manžel.....

virdzi
2. aug 2013

no u mna to bolo to iste, bolesti v kryzoch az take silne ze som sa ani ja dakedy nevedela ani postavit, hlavne pri prvom tehu, som si ani na chrbat nemohla lahnut, a tie bolesti mi ostali aj do dnes, ked som hlavne pred menzesom.

ematko29
3. aug 2013

No mna tiež tak boleli kríže atiež som si myslela,že pôrodom tto skonči .Dcéra má 4roky a mna stále bolia 😒 Ale záleží aj natom ako tie kríže bolia ,lebo moja sestra tak skončila v nemocke s predčasným pôrodom,ale ustali to a vydržala do termínu.Neviem ako ju boleli,ale šli k lekárke atá ich poslala rovno do nemocnice.

albao
3. aug 2013

V tomto tyzdni to kontrakcie v krizoch nebudu, to az ked je velke brucho. Holt, mas slabe brusne svaly a svaly na trupe, tym padom mas pretazeny chrbat. Zial v tehu sa to uz velmi neda ako napravit 😒 Ale aspon si obcas skus stiahnut svaly podbruska, nech sa na chvilku ulahci chrbatu.