Je normálne cítiť bolesť a nespavosť v 36. týždni tehotenstva?
Baby som 36 týždeň pribrala som 20kg (nie len prejedaním) a tento tyden začalo mi všetko akurat naraz opuchy noh karpalny tunel bolest križov ale aj vaječníkov neviem ani spávať spávam na bokoch ale aj to mrvenie otačanie ma vkuse bolí, pardon za blbú otázku ale
je to normálne bude to len horšie a horšie? som prvorodička a cele tehu super a teraz som normalne nervozna jak pes😕
@nikolia99 s pribratim to nesúvisí. Ja som mala na konci tehu 9kg+ a problémy presne ako ty. Na tie kríže odporúčam suché teplo, prikladala som teply termofor a bolesti sa zmiernili. Opuch nôh súvisí zas s nastupujúcou laktaciou - zvys príjem bielkovín (to mi poradila mudr). ...no a všetko prejde ako mavnutim carovneho prutika keď porodis 😉
Drz sa!

No je to dosť blbá otázka. Ste v 36tt a úprimne, málo ste nepribrala. Keď za takú krátku dobu priberiete toľko kg tak treba rátať s tým že nejaké ťažkosti prídu 🙂 ja som pri prvom pribrala 23kg a pomaly nič mi nebolo, ako keby som ani tehotná nebola a pri druhom som pribrala vyše 27 a už od 20tt som ledva na kríže mohla. Pretáčanie a vstávanie z postele v posledných týždňoch bolo čisté utrpenie.