icon

Je normálne mať bolesti krížov v tehotenstve?

patuska00
25. dec 2023

Krasne svieti prajem je to normálne ked mam bolesti krizov hlavne na ľavej strane ta bolest nie je silna ake boli je ako ano neviem ako opísať bolesti krizov som mala ale teraz iba na jednu stranu a veľmi sa bojim

jazula
25. dec 2023

Ahoj a v ktorom si tyzdni?

patuska00
autor
25. dec 2023

@jazula to ani neviem ako ja som po ivf 26 den a neviem akobsa rata ci od poslednej menzes alebo od odberu vajicka alebo aod vkladu ja som sa ani nespitala

rybka1987
25. dec 2023

@patuska00 26 dni po ivf a bolenie krizov este urcite nie je sposobene tehotenstvom.

patuska00
autor
25. dec 2023

@rybka1987 tak z coho?

michaela329
25. dec 2023

@patuska00 samozrejme, že to môže byť tehotenstvom. Aj keď si po IVF KET, tak sa tehotenstvo počíta od poslednej menštruácie - to si teda cca v 6tt? Kríže môžu bolieť od maternice, rozťahuje sa, je hodne prekrvenia. Ak si nikde neprechladla, bude to tým. Teraz budeš pociťovať mnoho divných bolesti, asi by si si mala o Tom trochu viac prečítať. Mňa kríže boleli skoro stále, mám tak orientovanú maternicu.

patuska00
autor
25. dec 2023

@michaela329 dakujem pekne za odpoved posledna ms bola 13 novembra ano aj teraz uz začal boliet zas rano ma bolelo a potom preslo a teraz zas uz som tak nastavena a ta bolest citim trochu az do nôh ale to ako pisem prejde a zas

michaela329
25. dec 2023

@patuska00 mne to strieľalo do kostrce napríklad. Pôjdeš teraz asi na sono, že? Aspoň teda ja som bola v 7tt. Spomen to doktorke a uvidíš, čo Ti povie. Ak nekrvacas a nemáš veľké kŕče, neboj sa.

patuska00
autor
26. dec 2023

@michaela329 ano som objednana az 2.1 na sono ano urcite spomeniem nie nic take vobec chvala bohu