Je normálne mať nevoľnosti v 38. týždni?
Baby ja mam uplne deja vu, neviem co sa deje. Vadia mi.vone, pachy, vraciam uplne ako v prvom trimestri. Uz som sa tak tesila ze to uz nikdy nezazijem. Sprchovala som sa a z vone Nivei ma naplo. Je to normalne ze sa mi to vratilo teraz na zaver? Ja uz nevladzem 😭
Aj podla mna toto uz bude prirpava na porod. Mna den-dva pred tiez len tak napinalo z beznej vone, ked som prechadzla okolo kuchyne. Ked uz islo naozaj do finale, tak ma napinalo pri kazdej kontrakcii (ale to uz ozaj mozno posledych 15-20min). Nech ti to dobre dopadne <3 uz si blizko.
@luckajozko21 joooooj teraz som fakt zacala stresovat 🫢🫨🫨
Aj podľa mňa sa už blíži pôrod. Držím palce
@miriam11 ja neviem vcera na poradni este zavreta na 100 zamkov
@markaterka och.... dakujem🩷
Ku koncu tehotnosti je to normálne.
@natalia2007 to, ze vcera si sa neotvarala nemusi vypovedat nic, pri prvom v utorok na poradni vravela, ze to na porod este nevyzera a napriek tomu v stredu prisiel 😁
@natalia2007
Zavretá na sto zámkov? Ja som bola na poradni, doktor mi povedal, že na pôrod to nevyzerá ani trochu, zavretá som, vidíme sa o týždeň.... Ehm, 12 hodín neskôr a mne odtiekla voda 😂
@natalia2007 ináč, že zavretá na sto zámkov. Ja som bola v stredu na poradni ráno a tiež zavretá a poobede prišli kontrakcie, pred 18tou sa dcéra narodila. Rýchlo to bolo.