icon

Je normálny žlto-zelený výtok v tehotenstve?

6. jan 2024

Dobrý deň stretli ste sa už niektorá s týmto ? Mala som taký slabo zelený až žlto zelený výtok bola som vtedy u mojej gynekologičky a predpísala mi macmiror complex 500 brala som všetky tabletky. Už je tomu asi 3 dní čo som to prestala užívať a znova mam také isté ako som mala je to normálne ? K tomu mam bolesti v podbrušku aj na ľavo aj na pravo aj v strede občas. A ešte beriem aj Progestanelle dlhšie. Momentálne som v 9tt. A pred asi 3 dňami som bola u gynekologičky len tam ešte videla pozostatky z tej tabletky macmiror... a dostala som aj tehotensku knižku už.

michaela329
6. jan 2024

Ak macmiror nezabral, chod znova ku gyn. Kúp si aj vaginálne probiotiká - lekárnička poradi aké. Ja som mala streptoka v tehotenstve, macmiror zabral. Ale mne gynekológ urobil stery a podľa nich liečil.

autor
6. jan 2024

@michaela329 práveže neviem či zabral pretože vtedy som mala stále len žltý výtok to z tej tabletky macmiror. Aj som bola na kontrole pred 3 dňami ale nič mi nepovedala moja gynekologička ale asi tam pôjdem znova.

michaela329
6. jan 2024

Tak to si nemala vytok, ale zvyšky tabletky? On celkom dlho vyteká. Ved uvidíš o 2 dni. Mne robil aj kontrolný ster.

autor
6. jan 2024

@michaela329 áno zvyšky tabletky. Skúsim tam ísť znova v pondelok uvidím čo povie alebo spraví

zzzzza
4. nov 2024

Ahoj ako si dopadla? Urobila ti stery?