Je opuch nôh v tehotenstve dôvod na paniku?
Dobry den,
puchnu mi chodidla a clenky, som v 39.tt. Tie chodidlá sú celkom dost opuchnute, neobujem ani slapky. Tlak mam 130/80. Je to dôvod na návštevu lekára? Nechcem nič podceniť, no zároveň nechcem ani zbytočne stresovať a otravovať ich na pohotovosti kedze uz je vecer a zajtra vikend…
A to len teraz sa ti stalo? Doteraz ti nepuchli? Odmeraj su tlak aj zajtra parkrat a ak bude ok, tak to dovod na pohotovost nie je.
@anavixy doteraz mi minimalne opuchli ak som napr cely den bola na nohach.. ale teraz sa snazim mat nohy vylozene vacsinu dňa a mam ich veľmi opuchnuté..zdá sa mi,že aj menej močím..
Na toto ti poradím nech ti večer natiera manžel nohy alpou mne to pomohlo a ráno boli o čosi menšie...
Návšteva lekara??? Sak ťa pošle do prdele a nakáže vyložiť nohy😆 veď silné opuchy noh sú bežné v tehotenstve🤦🏻♀️
U mňa boli opuchnuté nohy znakom blížiaceho sa pôrodu. A to som ležala v nemocnici. Na druhý deň po pôrode mi odpuchli.
Je to normálne. Skoro každá zena je pred pôrodom opuchnuta ja som bola cela ešte aj tvar

úplne vynechaj soľ. nejedz žiadne údeniny, syry....vydrž pár dní.
nohy odpuchnú.