icon

Je opuch nôh v tehotenstve dôvod na paniku?

8. nov 2024

Dobry den,

puchnu mi chodidla a clenky, som v 39.tt. Tie chodidlá sú celkom dost opuchnute, neobujem ani slapky. Tlak mam 130/80. Je to dôvod na návštevu lekára? Nechcem nič podceniť, no zároveň nechcem ani zbytočne stresovať a otravovať ich na pohotovosti kedze uz je vecer a zajtra vikend…

deti95060810
8. nov 2024

úplne vynechaj soľ. nejedz žiadne údeniny, syry....vydrž pár dní.
nohy odpuchnú.

anavixy
8. nov 2024

A to len teraz sa ti stalo? Doteraz ti nepuchli? Odmeraj su tlak aj zajtra parkrat a ak bude ok, tak to dovod na pohotovost nie je.

autor
8. nov 2024

@anavixy doteraz mi minimalne opuchli ak som napr cely den bola na nohach.. ale teraz sa snazim mat nohy vylozene vacsinu dňa a mam ich veľmi opuchnuté..zdá sa mi,že aj menej močím..

gulicka277
8. nov 2024

Na toto ti poradím nech ti večer natiera manžel nohy alpou mne to pomohlo a ráno boli o čosi menšie...

luciaruz
8. nov 2024

Návšteva lekara??? Sak ťa pošle do prdele a nakáže vyložiť nohy😆 veď silné opuchy noh sú bežné v tehotenstve🤦🏻‍♀️

angel993
8. nov 2024

U mňa boli opuchnuté nohy znakom blížiaceho sa pôrodu. A to som ležala v nemocnici. Na druhý deň po pôrode mi odpuchli.

jankatusik
9. nov 2024

Je to normálne. Skoro každá zena je pred pôrodom opuchnuta ja som bola cela ešte aj tvar