Je pobolievanie podbruška v 18. týždni normálne?
Ahojte, som v 18tt a od včera mam občas také nazvala by som to mierne pobolievanie v podbrušku akokeby také mierne menštruačné bolesti. Je to v poriadku? Som prvorodicka, tak neviem ci je to ok. Samozrejme keď by sa to stupnovalo utekám na pohotovosť, ale nestupnuje sa to zatiaľ
Ahoj zlepsila sa ti bolest? Mavam podobne bolesti + mam obcas bolest aj zospodu akoby ma niekto pichol ihlicou. Bola som vcera pre istotu u lekarky a tam sme na sone videli ako ma dieta kopka nohami a kedze ma nozky dole tak je mozne ze mi kope nejaky nerv😂🤭 ale ze take bolesti mozu byt, v tychto tyzdnoch uz babo rastie rychlo a s nim aj maternica. Cim bude babo/maternica vacsia tym viac miesta si bude snazit najst a bolest moze byt intenzivnejsia. Mam brat 3x denne magnezium (magnerot) 🙂
@sasquatch693 momentálne bolesti už nemám, teda zatiaľ ešte neboli žiadne. A beriem magnezko ráno a večer ale včera som si dala veru už 3. Ja tiež dúfam že to k tomu patrí ze nie je žiaden problém. 🙂 a ďakujem

Aj ja dnes niečo podobné pociťujem, v oblasti vaječníkov. A ide sviatok a víkend,tak hádam sa to nezhorší.