icon

Je šanca na nákazu listeriózou alebo toxoplazmózou?

avatar
zebra22
5. dec 2024

Baby, dala som si na včeru burger a až v priebehu jedenia som si všimla, že maso je v strede ružové. Nebolo krvavé, no prepiecť sa určite viac dalo. Potom som ho hneď jesť prestala, no zjedla som takú 3/4. Teraz mám strašný strach aby som sa nenakazila listeriózov alebo toxoplazmózov… Myslíte si, že je veľká šanca? Strašne si to teraz vyčítam…😭😭😭😭😭😭

avatar
bubuzu
5. dec 2024

@zebra22 nič sa nestane, mäso je kontrolované, to by bola aká náhoda. Neboj.

avatar
veselo_neveselo
5. dec 2024

@zebra22 Vobec si nic nevycitaj,staci 60 stupnov aby si ich znicila a to si urcite tolko upiekla, ked nebolo maso krvave.

avatar
rebi789
5. dec 2024

@zebra22 nič sa ti nestane

avatar
jankatusik
6. dec 2024

Neboj sa nič ti nebude.

avatar
michaela329
6. dec 2024

Musela by si mať hroznú smolu, fakt sa vyskytujú v kontrolovaných chovoch výnimočne. Ja da napríklad viac bojím zeleniny, ktorú si sama neumyjem 🤷

avatar
zzzzza
24. jan 2025