Je šanca na nákazu listeriózou alebo toxoplazmózou?
Baby, dala som si na včeru burger a až v priebehu jedenia som si všimla, že maso je v strede ružové. Nebolo krvavé, no prepiecť sa určite viac dalo. Potom som ho hneď jesť prestala, no zjedla som takú 3/4. Teraz mám strašný strach aby som sa nenakazila listeriózov alebo toxoplazmózov… Myslíte si, že je veľká šanca? Strašne si to teraz vyčítam…😭😭😭😭😭😭
@zebra22 Vobec si nic nevycitaj,staci 60 stupnov aby si ich znicila a to si urcite tolko upiekla, ked nebolo maso krvave.
Neboj sa nič ti nebude.
Musela by si mať hroznú smolu, fakt sa vyskytujú v kontrolovaných chovoch výnimočne. Ja da napríklad viac bojím zeleniny, ktorú si sama neumyjem 🤷
@michaela329 aj ja

@zebra22 nič sa nestane, mäso je kontrolované, to by bola aká náhoda. Neboj.