icon

Je slabé špinenie počas tehotenstva normálne?

4. máj 2025

Ahojte, mešká mi ms 11 dní testy mám pozitívne no dnes na obed som mala takýto výtok je to ok alebo sa mám obávať ..

Je slabé špinenie počas tehotenstva normálne?
zuzkaa1991
4. máj 2025

Ja som isla na pohotovost a to som mala llen ruzovy hlien pichli mi len injekciu proti krcacaniu bola som cca 5tt a sa len cakalo ci bude tehu pokračovať alebo nie kedze je.to skroo druhe krvacala som viac v 7tt a odvtedy som musela len lezat a tiez cakat....

autor
4. máj 2025
@zuzkaa1991

Ja som isla na pohotovost a to som mala llen ruzovy hlien pichli mi len injekciu proti krcacaniu bola som cca 5tt a sa len cakalo ci bude tehu pokračovať alebo nie kedze je.to skroo druhe krvacala som viac v 7tt a odvtedy som musela len lezat a tiez cakat....

@zuzkaa1991 a ako ste dopadli?

rybkoava
Autor odpoveď zmazal
anavixy
4. máj 2025

Ja neviem, ano, pichnu ti Kanavit proti krvacaniu, ale ak ma byt tehototenstvo neuspesne, tak Kanavit to nezachrani (resp. absolutne nijako tomu nedokaze pomoct, ani Kanavit ani nic ine, v tomto stadiu vraj ani Duphaston). Mozno to vyznie zle, ale v tomto stadiu je uplne jedno ci pojdes na pohotovost alebo nie, zaver bude rovnaky, treba cakat, ako sa to vyvinie. Toto krvacanie je velmi slabucke, je velmi pravdepodobne, ze ide o implantacne spinenie - typicky ruzovy vytok. Riad sa svojim pocitom, objektivne dovod na navstevu pohotovosti podla mna nie je, ale nie vzdy je objektivne dolezitejsie ako subjektivne…

ovaaa
4. máj 2025

Ťa vložka bola nutná?😭😭😭😭Veď keď máš obavy smer lekár,už si mohla byť v kľude doma.

autor
4. máj 2025

To nieje vložka pani ale toaletný papier a pardon ale ano premňa bolo 🙂

zabka79
4. máj 2025

To moze byt zaciatok pruseru alebo aj nic. Ja som krvacala polku tehu, na rizikovom , furt v nemocnici,serklaz a syn je donoseny a zdravy.

adka897
4. máj 2025

Ja som mala ruzovy vytok v 5tt a bolo to ok ale isla som aj na pohotovost🙂

zuzkaa1991
4. máj 2025

Som 18tt momentálne a vela oddychujem ale prislo sa ze daco mam s krckom a preto spinim obcas ale ja mam zle vysledky z cytologie ze to s tym súvisí....ale ja som mala prve v 12tt MA druhe uspesne tehu a teraz po 7r som opat tehu v 18tt ale ako som pisala snažím sa 80% dna lezat

andrejocka36
4. máj 2025

Radšej smer pohotovosť. Môže ísť o začinajúci potrat. Ja som takto potratila 3x.

anavixy
4. máj 2025
@andrejocka36

Radšej smer pohotovosť. Môže ísť o začinajúci potrat. Ja som takto potratila 3x.

@andrejocka36 a sla si na pohotovost vtedy?

bbyy3
4. máj 2025

Ja som tak špinila 5 tt šla som na pohotovosť gynek.povedala mi že je všetko poriadku napísali mi tabletky
A včera noci som začala krvácať čistú krv už 8 tt dnes rano som utekala spät na pohotovosť gynkol.a a dieťatko vo mne umrelo zastavilo sa mu srdiečko
Nechcem tá strašiť ani nič podobne len dávaj na seba pozor a chod gynekologické možno ty pomôžu a možno je to normálne každý to ma inak niekde som čítala že to mali skoro cele tehotenstvo v mojom prípade to bol potrat žiaľ
Držím ty palce a hádam že všetko dobre dopadne

andrejocka36
14. máj 2025
@anavixy

@andrejocka36 a sla si na pohotovost vtedy?

@anavixy nie. Pohotovosť som nestihla. 2 potraty boli samovoľné - 5 a 6 tt a 3 tehotenstvo skončilo MA kyretom.

autor
15. máj 2025

V 6tt som potratila babi ,večer som išla na pohotovosť lebo som mala veľké bolesti a krvácanie,o 2 dni neskôr mi povedali že som o bábo prišla,musím sa s tým vyrovnať ..hádam sa nám pošťastí čo najskôr ,čakali sme už aj teraz dosť dlho..😔 🙂

bbyy3
17. máj 2025

To ma mrzí tiež som si stym nedávno prešla a stále sa stym ťažko viem vyrovnať ešte že mam dcérku dúfajme že raz príde ten krásny deň a bude všetko poriadku držím palce 🙏🙂